Cursus gecrosslinkte fillers- jukbeenderen en kaakbeen

Cursus gecrosslinkte fillers is een cursus voor gevorderde om de meer geavanceerde vaardigheden en technieken te leren die nodig zijn voor het uitvoeren van jukbeenderen en kaakbeen behandelingen.

Wangversterking, jukbeen behandeling wordt steeds meer bekend bij klanten en een veelgevraagde procedure. Het wordt gezien als een premiumbehandeling die zich in het ‘niet-chirurgische facelift’-gebied waagt; omdat het goed wordt gedaan, kan het een lift en een merkbare anti-verouderingseffect voor het gezicht als geheel opleveren.

De 6 daagse cursus gecrosslinkte fillers voor de jukbeenderen en kaakbeen van Filler kliniek opleidingen is een uitstekende plek om een carrière in de esthetiek te beginnen en biedt essentiële basis voor de meest populaire procedures; maar met een beetje ervaring willen veel beauty specialsiten graag meer geavanceerde vaardigheden voor hun cliënten ontwikkelen.

Jukbeenbehandeling met fillers

De titel van de behandeling is belangrijk – Augmentatie betekent simpelweg vergroten of groter maken. Dit is niet altijd de beste aanpak en kan resulteren in overprominente ‘hamster’-achtige wangen. Het woord verbetering houdt in: beter en esthetischer maken. Het gaat om een meer evenwichtige benadering waarbij de jukbeenderen in de context van het hele gezicht worden gezien.

Daarom leert de Filler kliniek opleidingen u tijdens de cursus gecrosslinkte fillers voor de jukbeenderen en kaakbeen specifiek, het begrip van gezichtsesthetiek, waarbij de rol die de jukbeenderen en kaakbeen spelen tot in detail wordt behandeld, rekening houdend met balans, symmetrie en volheid. Bij de training wordt ook aandacht besteed aan volumeverlies in de wangen, wat vooral veel voorkomt bij cliënten die veel zijn afgevallen en vroegtijdig kunnen verouderen. Het potentieel om de vorm en het volume van de jukbeenderen te ontwikkelen om het gezicht te ‘liften’ en te verjongen, wordt ook overwogen en strategieën worden in detail besproken.

Gewapend met een gedetailleerd begrip van gezichtsverhoudingen en belangrijke esthetische principes; cursisten leren vervolgens praktische injectievaardigheden met de mesogun en begrip van de verschillende productopties, waaronder de nieuwste generatie fillers die langer meegaan.

Zoals bij alle Filler kliniek-cursussen, wordt het leren gedaan met veel ervaring uit de eerste hand met live modellen.

Bekijk al onze fillerbehandelingen

Cursusbeschikbaarheid

Filler kliniek opleidingen geeft op verschillende data les. Als u graag een opleiding wilt boeken, kan dit online via filler kliniek opleidingen.nl

Alle cursussen vinden plaats in het trainingscentrum van Valkenswaard bij Eindhoven. Bekijk onze volledige lijst met alle trainingen. Filler kliniek opleidingen Eindhoven biedt een scala aan professionele trainingen voor cosmetische en huidbehandelingen. De cursussen in cosmetische behandelingen zijn gericht op voldoende gekwalificeerde en cosmetische mesogun professionals die willen leren en voortbouwen op hun vaardigheden bij het uitvoeren van deze procedures.

Zou je graag wat meer informatie willen over de verschillende cursussen staan de huidspecialsiten van de Filler kliniek u graag te woord.