Cursus voor fillers

Filler kliniek opleidingen is een toonaangevende opleidingsinstituut van het geven van een Cursus voor fillers. Voor professionele specialisten in de beauty branche in Nederland en België. Wij verzorgen cosmetica trainingen, zoals een cursus voor fillers, van beginner tot gevorderd masterclass niveau. We bieden ook de 6 daagse mesogun master allround cursus aan. Een 6 daagse cursus fillers en mesotherapie. Onze baanbrekende trainingen zijn in overeenstemming met de nieuwste mesogun richtlijnen voor niet-chirurgische behandelingen.

Onze hyaluron cursus fillers zijn voor 50% praktisch en u bent de hele middag bezig met het injecteren met de mesogun. Zodat u er zeker van bent dat u direct kunt beginnen met behandelen na je cursus fillers. Al onze filler cursussen worden geleverd met 3 maanden nazorg.

AAN DE SLAG MET ONZE CURSUS FILLERS

Cursussen voor fillers (1 dag) Basiscursus

Wij zullen u voorzien van de kennis en kunde om de 6 meest populaire esthetische gezichtsbehandelingen uit te voeren.

Gecombineerde training fillers & skinboosters (2 dagen)

Bespaar 10% door onze basis- en skinboosters samen te boeken. Leer de 18 meest gevraagde procedures voor skinboosters, haarboosters, cellulite mesogun behandelingen en fillers.

Bekijk onze cursus

  • Leer volledige gezichts behandelingen met mesogun cursus fillers te zetten tijdens de 6 daagse mesogun allround cursus. 
  • Al onze cosmetische trainingen worden gegeven met behulp van modellen en omvatten 50% hands-on praktisch werk.
  • Eenvoudig te volgen trainingssysteem op basis van oriëntatiepunten, ontworpen om complicaties te minimaliseren door veilige injectiezones aan te leren voor alle behandelingen.
  • Bedrijfs- en werkgelegenheidsadvies
  • We geven u veel nuttige adviezen, inzichten en tips om u te helpen bij het vinden van werk of het openen van uw eigen schoonheidspraktijk.
  • Nazorg Ondersteuning

Al onze cursussen worden geleverd met 3 maanden nazorgadvies van ons team van esthetische huidspecialisten om u op weg te helpen. Wilt u meer informatie, dan staan de huidspecialisten van de Filler kliniek opleidngen u graag te woord.