2 daagse filler en skinboosters mesogun opleiding

Waarom zou u deze filler opleiding moeten volgen?
Op het gebied van anti-veroudering zijn skinboosters en fillers enkele van de beste  behandelingen voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Een opleiding voor skinboosters en fillers moeten voldoen aan alle praktijknormen en veiligheidsvoorschriften. Vanwege de grote vraag naar deze behandelingen, tonen steeds meer beauty behandelaars interesse in het toedienen van fillers met de mesogun, als onderdeel van hun cosmetische diensten.

Tijdens de Filler opleiding start je met het theoriegedeelte van de Filler opleiding. Daarna ga je verder met een praktisch onderdeel onder toezicht van het team van ervaren docenten. Het praktijkgedeelte omvat de volgende onderwerpen:

  • Anatomie
  • Instructies voor toestemmingsverwerking en nazorg
  • Gezichtsanalyse en evaluatie
  • Selectie van het juiste product (voor fillers)
  • Beheer van complicaties
  • Foto’s en dossiers

Bekijk onze 2 daagse Filler Mesogun cursus

filler opleiding dagindeling

Deze cursus wordt in 2 delen gegeven:

Deel 1: Theorie

Bij je inschrijving ontvang je de datum en tijd van deze theoriedag. Alle ingeschreven cursisten van de filler opleiding volgen deze cursus om vragen rechtstreeks aan de docenten te stellen. Het doel is dat alle vragen beantwoord zijn, voordat we starten met  het praktijkgedeelte.

Deel 3: Praktijk in de klas (Praktijkdag – basis injectables mesogun)

Deze filler opleiding oefendagen zijn bedoeld om de mogelijkheid te hebben om te oefenen op modellen. De tijd van elke les dag is meestal tussen 10.00 en 16.00 uur. Gedurende elke dag worden de studenten verdeeld in kleine groepen van 1-3 studenten per instructeur en oefenen ze op  modellen.

Hoe reserveren voor de Basis Injectables mesogun cursus?

Je kunt je online aanmelden via de site van de filler kliniek opleidingen

Wat maakt onze lessen uniek?

Het theoriegedeelte van de lessen wordt gegeven door meerdere gevorderde trainers. De praktische lessen zijn klein met de verhouding van 1-3 studenten met één ervaren docent.

Wil je graag wat meer informatie over de opleiding fillers of jezelf inschrijven dan staan de huidspecialisten van de Filler kliniek opleidingen je graag telefonisch of persoonlijk te woord.