fillers met mesogun

 

Heb ik een mesogun nodig met het zetten van fillers en skinboosters. Het antwoord is ja.

Ja, als je veilig wilt werken, de duur van elke behandeling wilt verkorten. Als je de behandeling zo comfortabel mogelijk wilt maken voor de cliënt, of als je vind dat het gebruik van apparatuur in je praktijk een belangrijke factor is.

De techniek van de injectie zelf en de vaardigheden van de mesotherapeuten zijn factoren in de hoeveelheid pijn als gevolg van mesotherapie-injecties. Met betrekking tot de injectiesnelheid van de naald in de huid, hoe sneller de injectie, hoe minder pijn voor de cliënt.

Het gebruik van het Mesogun pri pistool dat in staat is om de huid op een snelle, stabielere en repetitieve manier te injecteren, zal de pijn helpen verlichten van de behandeling. Het herhaaldelijk injecteren van  producten zal onvermijdelijk leiden tot handvermoeidheid. Dit is niet alleen ongemakkelijk voor de mesotherapeut en de cliënt; het kan inconsistente resultaten veroorzaken.

Bekijk onze cursus Mesogun

Voor de dames in de beautybranche. Om skinboosters en filler behandeling te geven ben je verplicht om een mesogun te gebruiken bij een, skin of haarbooster. Het is wettelijk niet toegestaan om zonder mesogun de behandeling uit te voeren. Je hebt een BIG registratie nodig om de behandeling zonder mesogun uit te voeren. Gebruik je geen mesogun en heb je geen BIG registratie dan ben je strafbaar bezig. Gebruik dus altijd een goedgekeurde mesogun met CE certificaat.

Wil je meer informatie over de mesogun of een opleiding volgen dan helpen de docenten van de Filler Kliniek opleidingen je hier graag bij.