Ben je een cosmetische professional en op zoek naar een aanvullende opleiding?
Een goede training in volledige gezichtsesthetiek is de sleutel tot het ontwikkelen van de vaardigheid om de mesotherapie behandeling voor cliënten uit te voeren en om te voldoen aan de vereisten van een goede mesogunspecialiste.

Er is een zeer korte leercurve omdat de mesogun een afgesteld apparaat is, om gecrosslinkte fillers in te brengen. Wat cosmetische professionals moeten leren, is  het begrijpen van het mechanismen van de mesogun, de materialen, het beoordelen van de indicaties, risico’s en voordelen van deze behandelingen. Daarnaast de praktische esthetiektraining in het plaatsen van de producten en het voorkomen van complicaties.

De filler kliniek opleidingen is gespecialiseerd in Filler Training voor schoonheidsspecialsiten, beauty proffesionals op alle gebieden van gezichtsesthetiek, met een bijzondere focus op rimpelbehandelingen en lipfillers. We bieden Filler-cursussen van 1 tot 6 daagse mesogun cursussen We hebben duizenden professionals opgeleid.

Is Botox een filler? Wat is het verschil?

Wat is het verschil tussen Botox en fillers? Beide producten zijn bedoeld om de tekenen van veroudering te corrigeren. Hoewel fillers en Botox vaak verward worden, verschillen ze van elkaar en worden ze gebruikt om verschillende problemen aan te pakken.

Bekijk onze filler cursussen

Botox is een door de FDA goedgekeurd receptgeneesmiddel dat een van de meest gewilde cosmetische injectables op de markt is gebleken. Het wordt vaak gebruikt om rimpels in het gezicht te behandelen en te voorkomen, en kan ook worden gebruikt om blefarospasmen, spierdystonie te behandelen.

fillers, ook wel hyaluronzuur fillers genoemd, worden, vergelijkbaar met Botox, aangebracht om tekenen van veroudering te voorkomen of te verwijderen. Het verschil is dat fillers collageen gebruiken om de natuurlijke collageengroei in het gezicht te stimuleren en het weefsel op te heffen om eerder collageenverlies te compenseren.

 groothandel fillers

De Filler kliniek opleidingen werkt samen met lason groothandel. Wanneer je een mesogun filler cursus hebt gevolgd bij de Filler kliniek, kun je bij lason groothandel alle fillers en producten die je nodig hebt kopen.