De Huidspecialisten staat in de regio Eindhoven, Valkenswaard en Lommel bekend om haar lipvergrotingen. Cliënten en cursisten reizen regelmatig naar de Huidspecialisten om een behandeling uit te laten voeren of een opleidingen met de filler mesogun te volgen. Zij gebruiken de nieuwste lip-injectietechnieken met de mesogun en hebben er in de loop van de tijd een paar zelf ontwikkeld. Lipvergroting met hyaluronzuur fillers is een veel voorkomende niet-chirurgische esthetische behandeling in Nederland, maar het is een procedure die kunstzinnigheid en precisie vereist vanwege de cosmetisch gevoelige aard van de lippen en de ingewikkelde anatomie. De Huidspecialisten beheersen deze behandeling voor vele vormen en maten van lipanatomie en hebben jarenlange ervaring en duizenden uren geïnjecteerd. De lipvergroting van de Huidspecialisten is een zeer op maat gemaakte behandeling, afhankelijk van de doelen van de cliënt en de bestaande lipanatomie.

Esthetische problemen aan te pakken via lipvergroting met fillers: lipasymmetrie, dunne lippen, balans tussen boven- en onderlip en meer

Bekijk onze filler cursus met de Mesogun

lipvergroting, lipfillers, dunne lippen, lipasymmetrie, cupidoboog, gebrek aan lipvolume, dunne bovenlip kunnen verschillende soorten esthetische problemen zijn van de lippen en aangepakt worden door middel van vergroting met lipfillers.

De Huidspecialisten kunnen verschillende esthetische problemen van de lippen aanpakken met zijn lipvergroting en fillerbehandeling:

Verbetering en opvulling van de totale grootte van beide lippen

Correctie van de balans tussen onderlip en bovenlip om de verhouding dichter bij het “ideaal” van 1:1,6 te brengen (onderlip groter)
Correctie van asymmetrie van de laterale lip van links naar rechts
Verbetering van de punten van de cupidoboog van de mediale bovenlip, die kan dalen als gevolg van verlies van volume door veroudering of die mogelijk niet prominent is bij mensen met dunne lippen
Verbetering van de bovenlip door het accentueren van de philtral kolommen, de verticale structuren tussen de neus en mond
De Huidspecialisten voert lipvergroting uit met een van de drie door de CE goedgekeurde injecteerbare hyaluronzuurfillers:

Juvederm Ultra Plus XC: deze door Allergan gemaakte hyaluronzuurvuller is de meest populaire filler en is het langst door de FDA goedgekeurd.

Volbella: Dit is Allergan’s nieuwste FDA-goedgekeurde lipfillerr en zit ook in de Juvederm-productfamilie. Dit product is minder stroperig en vermindert daarom het risico om er “overdreven” uit te zien of duckface lippen” te hebben, wat al een laag risico is bij de Huidspecialisten. Saypha fillers.

De Huidspecialisten geeft de voorkeur aan dit product voor subtiele lipvergrotingen en plumping.

Alle twee deze producten lijken erg op elkaar en de behandelingskeuze is tot op zekere hoogte een kwestie van de voorkeur van de cliënt.

De meeste cliënten van de Huidspecialisten geven echter de voorkeur aan een subtiel resultaat,

De philtral kolommen zijn de twee verticale anatomische structuren boven de lippen.

 

Resultaat van fillers

Levensduur van lipvergroting en fillers zes tot negen maanden is het resultaat zichtbaar.

Lipvergroting & Fillers Procedure Tijd
10 – 20 minuten per behandeling

Richtlijnen voor voorbehandeling van lipvergroting en fillers

• De Huidspecialisten raadt cliënten aan de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen voordat ze lipinjecties ondergaan om blauwe plekken te minimaliseren: geen ibuprofen of aspirine binnen een paar dagen voor en na de behandeling,
• zich onthouden van overmatig alcoholgebruik een dag voor en een dag erna, niet plat liggen of werken uit binnen 2 uur na injectie.

 

Herstel van lipvergroting en fillers (downtime)

Sommige cliënten ervaren onmiddellijk na de behandeling lichte roodheid rond de lippen en minimale blauwe plekken, die over het algemeen binnen 24-48 uur verdwijnen. Meestal zijn wij in staat om dergelijke bijwerkingen te minimaliseren, en zijn cliënten gaan vaak direct weer aan het werk na een dagbehandeling. Make-up kan indien nodig 24 uur na de behandeling worden aangebracht om eventuele roodheid of blauwe plekken na de behandeling te camoufleren.

 

Geassocieerde risico’s voor lipvergroting en fillers

Lipinjecties met hyaluronzuurvuller zijn zeer veilig, maar een goed uitgevoerde lipvergroting vereist ervaring en kunstzinnigheid. De meest voorkomende klacht die De Huidspecialisten ontvangt van cliënten die eerder een andere behandelaar hebben bezocht, is een ontevredenheid met hun eerdere esthetische resultaat, dat de Huidspecialisten vervolgens probeert te corrigeren.

 

Veelgestelde vragen over lipvergroting en fillers

Is lipvergroting met lipfillers veilig?

Ja, deze behandeling is overweldigend veilig, vooral wanneer deze wordt uitgevoerd in een klinische omgeving met de juiste steriliteit.

 

Hoe voorkom ik dat mijn lippen overdreven lijken na lipfillers?

De behandelingen van de Huidspecialisten resulteren nooit in een kunstmatige look. Om suboptimale resultaten te vermijden, moet u voorzichtig zijn met de hoeveelheid lipfiller die wordt geïnjecteerd, vooral in de bovenlip. Omdat het effect direct zichtbaar is na de behandeling, kunnen wij u bovendien helpen extra voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat anderen een significante verandering in uw uiterlijk opmerken. Als u bijvoorbeeld een significante vergroting wenst, raadt Huidspecialisten aan dat u voor een eerste behandeling streeft naar ongeveer 50-60% van uw gewenste uiteindelijke resultaat. Daarna kunt u over ongeveer 3 maanden (halve levensduur van de filler) een tweede behandeling ondergaan bij de Huidspecialisten om uw lippen het volledige gewenste effect te geven. Onderhoudsbehandelingen zijn dan om de zes maanden nodig om het volledige effect te behouden.

Wil je graag lipfillers maak dan een afspraak bij de huidspecialisten in Valkenswaard. Wil je leren om fillers te zetten, dan hebben wij diverse mesogun filler opleidingen bij Huidspecialist opleidingen, om je op de juiste en veilige manier te leren de filler behandelingen uit te voeren.