Skip to content

Mesogun kopen

De mesogun kopen kan alleen wanneer u een opleiding bij de huidspecialisten heeft gevolgd. De mesogun is alleen op aanvraag leverbaar. Neem contact met ons op voor een offerte.

Eigenschappen

Mesotherapie

Door de hoogste technologieën voor het dienen van medicijnen en schoonheid te combineren, is “de mesogun dermashot en de mesogun pri” het unieke en ideale antwoord voor uw dagelijkse werk. Om de kwaliteit hoog te houden verlangen wij van onze klanten dat zij eerst een gedegen opleiding tot mesotherapie volgen voordat ze de mesogun kunnen kopen. 

2 programma's

MESOTHERAPIE :De mesogun heeft 3 verschillende standen: punt voor punt of continue injecties. De mesogun zal de automatische controle van diepte en snelheid geven, om een ​​traditionele mesotherapie veilig en nauwkeurig toe te passen.

EXPERT : Specifiek programma gewijd aan punt voor punt injecties, door de aanpassing van de diepte (van 1 tot 13 mm) en de dosis (van 0,01 ml tot oneindig). Dit programma van de mesogun optimaliseert de efficiëntie van de geïnjecteerde producten, waarbij strikt de protocollen worden gerespecteerd

Mesogun kopen

Waar moet je op letten wanneer je een mesogun wil kopen?

NAUWKEURIG: De enige mesogun die is ontworpen met een handstuk om de diepte, de hoek en het volume van elke injectie te regelen.

VEILIG: Een progressieve injectie, een gelijktijdige injectie en snelheid, een totale controle van de behandeling voor een pijnloos effect

COMPLEET: Automatisch voor lichaam, buik, benen voor een perfecte controle van de geïnjecteerde dosis.

UNIVERSEEL : Kan worden aangesloten op elk type syringe.

Algemene kenmerken wanneer je een mesogun wil kopen

GEBRUIKSVRIENDELIJK: Grafisch scherm VHD (zeer hoge definitie), gevoelig beheer van bedieningselementen, instelling van behandelingen in enkele seconden

ERGONOMISCH: Het uitzonderlijke ontwerp geeft “mesogun pri” een ongeëvenaard niveau van hantering en lichtheid. Speciaal bestudeerd voor ambidexter gebruik.

PIJNLOOS: Snelheid van de projectie van de naald sneller dan enig ander apparaat. Geen pijneffect geïnduceerd.

VERDER: Floodlighting van het behandelde gebied voor een perfecte zichtbaarheid.

Geen exclusieve kit, “Mesogun pri” accepteert alle soorten spuiten en naalden.

Automatische detectie van de spuit, druk en viscositeit van het product

Er zijn verschillende soorten huid stabilisatoren beschikbaar, speciaal ontworpen om te worden toegepast op het programma of op het lichaamsdeel.

Wil je meer informatie en zou je graag een mesogun willen kopen? Neem dan contact op met de Huidspecialisten. Wij staan je graag persoonlijk te woord.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.