Skip to content

Soorten fillers

In onze kliniek werken we alleen met niet-permanente fillers die op termijn door het lichaam worden afgebroken. Onderstaand vindt u een overzicht van de merken waar wij mee werken. Welke filler wij gebruiken is afhankelijk van de plek die we gaan behandelen, de hoeveelheid volume en de wensen van de cliënt.

Uitsluitend veilige en natuurlijke fillers

Er zijn verschillende fillers op de markt. Wij gebruiken voornamelijk hyaluronzuur fillers van Teosyal, Stylage, Saypha, Juvederm, Belotero en Restylane.

Restylane: staat bekend om zijn doeltreffendheid. Het resultaat is een reeks producten waarop u en uw specialist kunnen vertrouwen.
‘s Werelds eerste door de FDA goedgekeurde gestabiliseerde filler op basis van hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong
Ruim 20 jaar klinische ervaring
Wereldwijd meer dan 30 miljoen behandelingen
Ruim 3000 patiënten die zijn gevolgd in klinische onderzoeken
Meer dan 150 wetenschappelijke publicaties en 40 gerandomiseerde gecontroleerde studies

Alle producten zijn uitvoerig getest in klinische onderzoeken waarbij de veiligheid voor cosmetisch gebruik is aangetoond. De fillers blijven na plaatsen op hun plek zitten en bij vakkundig gebruik is de kans op complicaties nagenoeg nihil.

Teosyal, Stylage, Saypha, Juvederm, Belotero en Restylane samen behoren tot de top merken fillers. Zij presteren het beste op het gebied van kwaliteit, veiligheid, resultaat en klanttevredenheid. De belotero hyaluronzuur filler is ontwikkeld en wordt gedistribueerd door MERZ Easthetics.
Merz is een farmaceutisch bedrijf uit Duitsland dat al meer dan 100 jaar bestaat en actief is op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en distributie van fillers en botox..
De Teosyal, Stylage, Saypha, Juvederm, Belotero en Restylane. worden wereldwijd verkocht dankzij het FDA certificaat (hoogste veiligheidscertificaat), dit in tegenstelling tot andere merken die alleen een CE (Europeese) goedkeuring hebben. Met miljoenen succesvolle behandelingen en hoge klanttevredenheid zijn dit de fillers waar je op kunt vertrouwen.

dynamische fillers


De Teosyal RHA range! RHA staat voor Resilient Hyaluronic Acid (veerkrachtig hyaluronzuur). De eerste en enige injectable dat rekening houdt met de mimiek van het gezicht. Eén van de uitgangspunten voor deze revolutionaire ontwikkeling is de wens van de consument. Een natuurlijk resultaat is voor 98% van hen immers fundamenteel. Uitgeroepen tot: Best Dermal Filler van 2015 tijdens het internationale AMEC congres in Parijs.

De nieuwe gel heeft een meer dan 50% lagere concentratie BDDE en bovendien aanzienlijk langere HA ketens. Normaliter heeft dit een negatief effect op de duurzaamheid, echter dankzij het gepatenteerde PNM (Preserved Network Method) technologie wordt er geen concessie gedaan met betrekking tot de duurzaamheid. Sterker nog, dit is zelfs verbeterd.

Eigenschappen van de RHA
De Teosyal RHA injectables bezitten de essentiële eigenschappen die nodig zijn voor een dynamische gel. Zo is de gel veerkrachtig. Het heeft dus het vermogen zich aan de bewegingen van het weefsel aan te passen. Tegelijkertijd heeft de gel voldoende kracht om weer terug te keren in de oorspronkelijke vorm. Deze combinatie maakt de Teosyal RHA injectable uniek! Geen andere filler bezit deze eigenschappen.

Uit dubbelblind onderzoek onder 90 personen is gebleken dat de RHA range, volgens de artsen, een significante verbetering laat zien met betrekking tot de direct zichtbare resultaten.
Opvallend is verder het grote verschil in stabiliteit van de RHA fillers versus de conventionele injectables in de dynamische gebieden. Bij controle 9 maanden na de behandeling blijkt dat het nog aanwezige hyaluronzuur in het desbetreffende gebied tot meer dan 30% oploopt in het voordeel van de RHA fillers.