Skip to content

Over Cursus bodyshaping incl. startpakket & rensculpt apparatuur

7.740,00 incl. 21% BTW

Actieprijs nog 30 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Renasculpt: De Nieuwe Standaard in Lichaamscontouring – Combineert Radiofrequency, EMS en High Focus Elektromagnetische Technologie

Lason Groothandel, een toonaangevende leverancier van schoonheids- en wellnessoplossingen, heeft recentelijk een innovatief apparaat op de markt gebracht: de Renasculpt. Dit geavanceerde systeem maakt gebruik van een combinatie van Radiofrequency (RF), EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) en high focus elektromagnetische technologie, wat resulteert in indrukwekkende lichaamscontouring resultaten. .

Geavanceerde Technologieën Samengebracht

De Renasculpt is ontwikkeld met als doel te voldoen aan de groeiende vraag naar effectieve en niet-chirurgische lichaamscontouringmethoden. Door de combinatie van Radiofrequency, EMS en high focus elektromagnetische technologie biedt dit apparaat een veelzijdige en innovatieve benadering. De synergie tussen deze technologieën maakt de Renasculpt uniek in zijn vermogen om vet te verminderen, spieren te versterken en de algehele lichaamskwaliteit te verbeteren.

Radiofrequency (RF) – Vetvermindering en Huidverstrakking

Radiofrequency is een beproefde technologie die de lichaamscontouring branche heeft getransformeerd. Het maakt gebruik van gecontroleerde warmte-energie om vetcellen te verminderen en de huid te verstrakken. De Renasculpt maakt gebruik van geavanceerde RF-technologie om gerichte warmte af te geven aan de gewenste behandelgebieden, wat resulteert in vetvermindering, verstrakking van de huid en een jeugdige uitstraling.

EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) – Spierversterking en Definitie

EMS is een bewezen methode om de spieren te activeren en te versterken door middel van elektrische impulsen. De Renasculpt maakt gebruik van EMS om de spieren in het lichaam specifiek te targeten en ze effectief te versterken. Door de spieren te stimuleren, helpt de Renasculpt om een strakker en meer gedefinieerd lichaam te creëren, waardoor uw contouren worden geaccentueerd.

High Focus Elektromagnetische Technologie – Maximale Spiercontracties

High focus elektromagnetische technologie (HFEM) is een baanbrekende methode om spiergroei te bevorderen en vetcellen te verminderen. Met de Renasculpt wordt krachtige elektromagnetische energie naar de spieren gestuurd, wat resulteert in supramaximale spiercontracties. Dit proces stimuleert de spieren op een intensieve manier, vergelijkbaar met een intensieve workout, wat leidt tot spiergroei en vetverlies.

Voordelen van de Renasculpt

De Renasculpt biedt een breed scala aan voordelen voor zowel klanten als professionals in de schoonheidsindustrie. Enkele belangrijke voordelen zijn onder andere:

 • Effectieve vetvermindering en lichaamscontouring zonder invasieve ingrepen.
 • Verstrakking en verjonging van de huid voor een jeugdige uitstraling.
 • Verhoogde spiersterkte, toning en definitie.
 • Verbeterde lichaamskwaliteit en algehele welzijn.
 • Korte behandelduur en minimale hersteltijd.

 

Het lesprogramma bodysculpting:

  • Opbouw vetcellen
  • Huidopbouw
  • Theorie van het geluid
  • Behandeling vetlaag en cellulitis
  • Verstrakking o.a. gezicht, hals, onderkin en decolleté
  • Afslankbehandelingen o.a. billen, buik, benen, love handles en armen
  • Indicatie en contra-indicatie
  • Intakegesprek en formulier
  • Communicatie met de klant
  • Apparaten kennis
  • Daarna gaat u zelf aan de slag in de praktijkgedeelte

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting maart+

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand maart een gratis online cursus cadeau.