Skip to content

Nieuw!

Cursus vet oplossende mesotherapie

Cursus vet oplossende meso therapie

Wil je als beautyspecialiste bij de tijd blijven? Dan mag je de cursus vet oplossende mesotherapie  niet missen. Ideaal voor de extra vetjes. Zoals de onderkin

Cursus Tepelprothese

  • Meest tevreden!
    Cursus Tepelprothese

    Cursus tepelprothese maken

    2.178,00 incl. 21% BTW
    Toevoegen aan winkelwagen

Wat is het Xtrude
Xtrude is de beste esthetische oplossing voor vrouwen die hun tepels hebben verloren in de strijd tegen borstkanker.

Externe prothesen van het tepelhof/ tepelcomplex volledig handgemaakt, gepersonaliseerd en uiterst realistisch, identiek aan de waarheid, die autonoom aan de borst kunnen worden bevestigd met behulp van een nieuw en speciaal biocompatibel rubber met een zeer hoge strakheid.

Hoe XTRUDE-prothesen werken
De prothese die eenmaal is aangebracht, kan meer dan een week veilig op de borst van de vrouw blijven zitten zonder dat deze ‘s nachts, onder de douche, op zee en in elke situatie die het dagelijks leven met zich meebrengt, hoeft te worden verwijderd.

Na ongeveer zeven tot tien dagen is het mogelijk om het te verwijderen met een speciaal product, het onderliggende gebied te reinigen en de prothese op hetzelfde punt te verfijnen. Allemaal met respect voor de huid en zonder irritatie te veroorzaken, omdat alle producten die door de xtrude-methode worden gebruikt absoluut biocompatibel en niet-toxisch zijn.

Hoe Xtrude werd geboren
De 2D-grens van paramedische dermopigmentatie is altijd de kwelling geweest van Maestro Orsini

De 2D-oplossing van paramedisch
Maestro Orsini heeft altijd in de voorhoede gestaan van de esthetische strijd tegen borstamputatielittekens en post-tumor sloopchirurgie die vaak nodig is om borstkanker te bestrijden. Met zijn paramedische dermopigmentaties van het tepelhof/tepelcomplex was hij in staat om waardigheid en vreugde te herstellen voor degenen die beroofd waren van dit belangrijke anatomische element, een symbool van vrouwelijkheid. Zijn dermopigmentaties waren zo realistisch dat ze gemakkelijk verward konden worden met een echte tepel.

Maar deze fantastische optische illusie gebeurde alleen door van voren naar de borsten van de vrouw te kijken. Deze artistieke grens is altijd de kwelling geweest van Maestro Orsini die begon te werken aan een visionair project genaamd DERMOMAGNETISM. Dit project is nog in ontwikkeling en wordt uitgevoerd door het team van Orsini.

Dermomagnetisme
Dermomagnetisme omvat het gebruik van een speciaal pigment met ferromagnetische eigenschappen die micromagneten kunnen aantrekken. Op deze manier kan het mogelijk zijn om elk deel van het lichaam te tatoeëren met behulp van dit pigment en zodra het gebied is genezen, kan een kleine magneet (magneet) met voldoende kracht aan de huid blijven vastzitten om elementen zoals: valse wimpers, sieraden en wie weet in de nabije toekomst zelfs tepelprothesen te ondersteunen.

De ultieme keuze voor Xtrude
Het nastreven van deze droom Ennio begon tepelprothesen te produceren met een indrukwekkend realisme. Maar wachtend op de verbetering van zijn dermomagnetisme realiseerde hij zich dat uitstekende prestaties ook mogelijk waren door simpelweg de tepelprothese aan de borst van de vrouw te verankeren met een speciale rubberachtige lijm met een zeer hoge afdichting. Dus lanceerde hij deze eerste, fantastische, voorzienige oplossing voor het probleem van chirurgische verwijdering van de tepel.

Hij doopte het Project Xtrude (lees: “exstrud”), een naam die herinnert aan de term “Extrude” of “pull out”, waarbij hij een klein gebied uit een tweedimensionaal vlak optilt, waardoor het een echt driedimensionaal volume wordt. Wat niet precies met dermopigmentatie te maken heeft, is dit concept, verantwoordelijk voor zijn frustratie en lijden, geboren uit jarenlange laterale observatie op zijn dermopigmentaties van de tepelhoven / tepel. In feite is het ontbreken van echte driedimensionaliteit van dermopigmentaties, hoewel perfect uitgevoerd, nog steeds een grote limiet van paramedische dermopigmentatie.

Merkwaardig om op te merken dat Italië in 2019 het eerste land ter wereld was dat de dermopigmentist verbood om de tatoeage op de borsttepelhof uit te voeren met een veelbesproken en bekritiseerde ministeriële maatregel. Maar juist deze gebeurtenis werd de druppel die de emmer deed overlopen in ennio Orsini’s geest. In feite, gedreven door de wanhoop van al zijn klanten die bleven zonder de mogelijkheid om de behandeling van dermopigmentatie op hun areolen voort te zetten, begon hij een ongebreidelde en boze actie van verlossing en wraak tegen wat hij zelf vaak de “grote snatch” noemde, precies verwijzend naar het besluit van de Italiaanse regering om te voorkomen dat dermopigmentisten en tatoeëerders de areolen tatoeëren. Als gevolg hiervan creëert het een enorm en beschamend wetgevingsvacuüm dat duizenden gemastectomiseerde vrouwen heeft gemaakt en nog steeds verontwaardigt.