Skip to content

Over 3 daagse abc knipcursus (Londen)

814,55 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • 1 diploma
 • Producten & materialen voor gebruik tijdens de cursus
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 3 dagen

Locatie: London

Lesdagen maandag tot en met woensdag

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

De Huidspecialist opleidingen geeft gespecialiseerde beauty en huid verbeterende opleidingen. Omdat het kappersvak een vak op zich is, en wij de cursisten de beste opleidingen willen geven, werken we samen met een gespecialiseerde opleider op het gebied van haar specialisaties. De Huidspecialisten opleidingen werkt samen met de prestigieuze Sassoon Academy in Londen. In een prachtig gebouw betreedt het onderwijs van Sassoon een nieuw tijdperk. Wereld bekend als toonaangevend in het beroepsonderwijs, biedt de nieuwe ruimte een mix van eigentijdse en creatieve cursussen die de perfecte keuze is voor mensen met een passie voor haar. Voor degenen die het beste willen op het gebied van technische knip- en kleurvaardigheden en inspirerende ideeën, biedt Sassoon een gastvrije en professionele omgeving om in te studeren.

De abc knip-cursus biedt drie dagen gewijd aan de toetssteentechnieken die worden gebruikt door door Sassoon opgeleide stylisten, waardoor u de tijd en ruimte heeft om lijnen, gradaties, gelaagdheid en hun combinaties echt te perfectioneren. Deze cursus biedt de allerbeste basis om je vaardigheden en kennis te vergroten, waarbij je wordt ondergedompeld in praktische praktische werksessies en gedetailleerde tutorials van hooggekwalificeerde instructeurs. De keuze voor abc snijden geeft je het vertrouwen om je repertoire uit te breiden en je talenten te ontwikkelen.

Zeer praktijkgerichte cursus:

LEERFOCUS

  • Demonstraties
  • Praktische knipsessies op live modellen
  • Creatie van geometrische vormen
  • Lijnen, Graduatie en Layering-technieken
  • Technieken combineren
  • Afwerkingstechnieken
  • Gebruik van productpraktijk
  • Geschiktheidslezing begrijpen

WAAROM SASSOON

Sassoon-training wordt wereldwijd erkend als de ultieme kappersopleiding en geeft je een paspoort voor een succesvolle carrière in de internationale haarwereld.

Al meer dan 60 jaar is de reputatie van Sassoon Academy gebaseerd op het ontwikkelen en geven van onderwijs van wereldklasse in onze haaracademies en opleidingscentra over de hele wereld. Door middel van een ongeëvenaard trainingssysteem dat definitief is geworden, geven onze instructeurs onze kapperscursussen met passie en professionaliteit, waardoor generaties haarprofessionals van alle ervaringsniveaus worden geïnspireerd.

Zij bieden een uitgebreid portfolio van kapperscursussen die zijn ontworpen om te voldoen aan een verscheidenheid aan leervereisten in zowel knippen als kleuren, allemaal aangevuld met de felbegeerde Sassoon

Locatie cursus

Sassoon Salon South Molton
60 South Molton Street
London

Diploma

Diploma wordt verleend na succesvolle afronding.