Skip to content

Over Masterclass striae & acne litteken behandeling

Eindhoven

380,00 incl. 21% BTW

In het Gevorderde Fibroblast-minicursus striae & acne pakket zitten de volgende onderdelen:

  • Praktijkles
  • Certificaat
  • informatiepakket & nazorg formulier
  • Huur apparatuur tijdens de cursus
  • Gebruik van alle producten tijdens de cursus zoals oppervlakte reiniging, diepte reiniging, nazorg gel.
  • gebruik Hygiëne producten en materialen ( Sterillium, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes, non steriele gaasjes, schaartjes, pincetten)
  • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes, wegwerphoes
  • Nazorg gel & crème voor het model
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Cursus combinatie  microneedling en Plasma Striae behandeling

We gebruiken de nieuwste techniek, een nieuwe innovatie in de esthetische geneeskunde voor de behandeling van acnelittekens. Collagen  EPN micro-needling maakt gebruik van dezelfde technologie als de bekende Dermapen, maar gaat dieper de huid in, wat optimale resultaten oplevert voor het verminderen van acnelittekens.

Tijdens de microneedling-procedure worden kleine naalden gebruikt om gecontroleerde micro-verwondingen aan de huid te creëren om collageen en elastine te produceren en het uiterlijk van acnelittekens te verminderen. Een kuur van 3 behandelingen wordt aangeraden. Tijdens microneedling brengen we een dunne laag groeifactorserum op uw huid aan en glijden we met de microneedling-pen zachtjes over het acnelitteken tot het hele te behandelen gebied bedekt is. Dit resulteert in collageensimulatie en bevordert de afbraak van het acnelitteken.

De Plasma-behandeling werkt anders en maakt gebruik van een plasmastraal om de huid rond het acnelitteken te zappen met behulp van een gecontroleerde mini-brandwond om de acnelittekens permanent en zichtbaar te verminderen in slechts één sessie.  Tijdens Plexr wordt de sonde langs de huid rond het acnelitteken geleid om gecontroleerde lichte brandwonden te creëren (ook wel bekend als sublimatie).De klant krijgt dan een huidverzorgingsset voor na de procedure die ze de komende 14 dagen thuis kunnen gebruiken om het herstel van de huid te bevorderen.

Wat gebeurt er na de Acne Littekenbehandeling?

De huid zal er na de behandeling lichtroze tot matig rood uitzien (vergelijkbaar met milde zonnebrand), maar dit zou binnen een paar uur moeten verdwijnen. De klant zal last krijgen van korstvorming na het volgen van Plasma behandeling, wat over een periode van 7 dagen zal verbeteren. Ze zullen een aanzienlijke verbetering in het uiterlijk van acnelittekens opmerken vanaf de eerste behandeling met microneedling, maar meestal wordt een kuur van maximaal 3 aanbevolen, afhankelijk van de omvang en ernst van de acnelittekens. Plasma vereist meestal slechts één behandeling en geeft blijvend resultaat.

Verplichte voorkennis

Deze cursus is voor degenen die al onze Fibroblast Training  of een andere fibroblast training hebben gevolgd en hun opleiding en diensten willen voortzetten. Het mooie van fibroblast is dat het kan helpen bij het verjongen van veel andere delen van het lichaam dan alleen het gezicht en de nek. Striae is een grote onzekerheid waar veel mensen mee te maken hebben en het kan erg lastig zijn om ze te helpen! Leer hoe u striae kunt verminderen met de spray-methode in combinatie met microneedling.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.