Skip to content

Over Cursus sportmassage

154,00 incl. 21% BTW

Eindhoven
Clear

Tijdens deze ééndaagse cursus sportmassage leer je alles wat je nodig hebt om sportmassages te geven. Sportmassage kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een sportmassage kan worden gebruikt ter ontspanning of ter verbetering van de afvalstoffen in de spieren . Het is een stevigere massagevorm dan een ontspanningsmassage waarbij je de dieperliggende spierlagen masseert. De belangrijkste massagetechnieken van sportmassage zijn effleurages, stevige petrissages (knedingen) en fricties (druk-wrijfbewegingen). Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd om beter de afvalstoffen in de spieren af te kunnen voeren.

In het sportmassage theorie pakket zitten de volgende onderdelen:

  • Opleidingsboek
  • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
  • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-17.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Neem de eerste stap!

We hebben een responsief onderwijssysteem, wat betekent dat elke sportmassageles wordt gegeven op basis van de behoeften van de cursist. We gebruiken ook versnelde leermethoden, waardoor we moeilijke onderwerpen kunnen onderwijzen op een manier die interactief en effectief is, waardoor de ontwikkeling van praktische massagevaardigheden en theoretische begrip wordt gemaximaliseerd. De meeste van onze docenten zijn ook  sportmassagetherapeuten, opgeleid in verschillende aanvullende kwalificaties, dus studenten profiteren van hun enorme basis kennis en leren van mensen die elke dag werken als masseuse.

Een hoge leraar-leerlingratio.

We zien een direct verband tussen de vaardigheden van een massagetherapeut en de hoeveelheid kwaliteitsvolle aandacht die ze krijgen tijdens de training. Daarom hebben we in praktische sessies een verhouding van 1 leraar per student. We halen allemaal veel voldoening uit het ontwikkelen van onze massagestudenten tot hun volledige potentieel. Het komt allemaal neer op professioneel en leuk zijn, maar we geloven dat als wij een stap verder gaan, jij dat ook zult doen.

Een slagingspercentage van 98%

98% is een indrukwekkende statistiek en het is niet meer dan eerlijk om erop te wijzen dat sommige studenten tijdens hun tweede poging slagen. De intensiteit van deze kwalificatie is niet te onderschatten, maar we bieden kortingen op eventuele extra lessen die nodig zijn en bieden een ongelooflijk niveau van persoonlijke ondersteuning om ervoor te zorgen dat die mensen, die willen slagen, dat ook zullen doen.

Het lesprogramma:
Inhoud
Anatomie van de belangrijkste spiergroepen
Functies en werking sportmassage
Soorten sportmassage
Massagetechnieken sportmassage
Sportmassage uitvoeren

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De sportmassage startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. Het sportmassage startpakket bestel je via www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse  apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Certificaat
Deze opleiding bevat geen examen. Na afronding van de opleiding ontvangt u een certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze cursus een verplichte voorkennis van ontspanningsmassage nodig.