Skip to content

Over Mesogun fillers masterclass Russian lips

195,00 incl. 21% BTW

Eindhoven
Wissen

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Masterclass informatie
 • Certificaat
 • Lunch
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-14.00 uur
Modellen  3 voor praktijk

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

De doelstelling van deze Masterclass Russian lips is om je te laten inzien waarom specifieke aandacht noodzakelijk is voor deze techniek. We zullen dat doen op een feitelijk manier gebaseerd op de ervaring, kennis en inzichten die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Onze masterclass-cursus russian lippen is van begin tot eind gestructureerd met jou in gedachten, om ervoor te zorgen dat wanneer je je training voltooit, je vertrekt met de specialistische vaardigheden om fantastische lippen te creëren die aan al de behoeften van je klanten voldoen.

Gedurende die periode hebben we ruim 1.000 casussen verzameld over de behandeling van de Russian lips methode. Lippen zijn belangrijk. Wanneer het gezicht wordt bekeken gaat de aandacht eerst naar de ogen en de mond. De mond bepaalt voor een groot deel de indruk die iemand achterlaat. Smalle lippen worden geassocieerd met ouderdom, ontevredenheid, verbeten zijn en andere negatieve impressies.
Volle lippen daarentegen met jeugdigheid, sensualiteit en sexappeal.

Er zijn ideale proporties voor wat betreft de breedte van de mond. Het meest gewenst wordt de breedte van de mond bepaald door de lijnen die van de uiteinden van de wenkbrauwen lopen naar het laagste punt van de middenlijn van de kin. Door de lijn aan te houden van de punt van de neus tot de punt van de kin die je vanuit zijaanzicht kan trekken. De ideale natuurlijke verhouding van boven- tot onderlip is 1 tot 1,6. Daarnaast kan het nodig zijn om de contouren  te herstellen.  Correctie van de lippen buiten de eerder aangegeven grenzen is tegenwoordig de trend, enerzijds uit esthetisch oogpunt, anderzijds als statussymbool.

Deze cursus is voor degenen die al bekend zijn met de mesogun en dit specifieke gebied willen leren. Deze cursus gaat niet dieper in op het volledig uitvoeren van filler behandelingen, aangezien we verwachten dat u al bekend bent met hoe de procedure werkt. Je bent verplicht een basis cursus filler mesogun te hebben afgerond voordat je start met de masterclass.

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen.

Inhoud cursus mesogun Russian lippen:

 • Huidanalyse
 • Russische techniek
 • Parijse techniek
 • Mona Lisa (hoeken naar boven draaien)
 • Veel voorkomende fouten
 • Contra indicaties
 • Verschillen gecrosslinkte fillers
 • Contourvorming Russian methode
 • Meer volume van lippen
 • Corrigeren van een links en rechts verschil

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De mesogun master russian lips startpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. Het mesogun master russian lips startpakket bestel je via www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse mesoguns, apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een mesogun opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de mesogun dermashot uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de mesogun dermashot voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de mesogun dermashot klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Meer informatie over de cursus