Skip to content

Over Mesogun pri + gratis online cursus skinbooster of haarbooster

2.700,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Meso Pri Gun
 • Inhoud online cursus skinbooster:
  • Anatomie
  • Product en materiaalkennis
  • Soorten hyaluronzuur en vitamine / peptide cocktails
  • Toepassen van niet gecrosslinkt hyaluronzuur
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Behandelplan opstellen
  • Hygiëne
  • Oppervlakte reiniging
  • Skinbooster cocktails

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Wat zijn skinboosters?

Skinboosters, ook wel bekend als vitamine cocktail injecties. Dit is een eenvoudige, snelle behandeling zonder hersteltijd om vitaminen en mineralen rechtstreeks in de huid te stimuleren. Met de Dermashot een handapparaat met een 5 punts naaldmodule waar microscopische kleine naaldjes aan zitten, breng je een ​​cocktail van vochtrijke vitamines, waaronder niet gecrosslinkt hyaluronzuur en mineralen, onder het huidoppervlak om een ​​verhelderend effect te creëren en de hydratatie te verbeteren. De behandeling activeert de microcirculatie en behoudt de hele huidskleur. De applicatie vindt plaats op de perfecte diepte van de huid, de vochtrijke formule bereikt de cellen die nodig zijn om je huid de perfecte boost te geven, terwijl het huidbeschadigingen door intrinsieke factoren, huidstress en omgevingsfactoren herstelt.

Een skinbooster behandeling kan overal op het gezicht, lichaam of haar worden gebruikt, zoals:

 • Gezicht – Hyperpigmentatie, fotobeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, donkere kringen, acnelittekens.
 • Lichaam – plaatselijke vetophopingen, cellulitis, slechte bloedsomloop, vasthouden van vocht, losse huid en striae.
 • Haar – Dunner wordend haar en een droge hoofdhuid.

Voor wie zijn de skinboosters geschikt?

Een skinbooster behandeling is voor klanten die een instant glow en boost van vitamines en mineralen willen. Het is een geweldige behandeling voor een snelle “oppepper” voor een doffe huid, aangezien de skinboosterbehandeling de hydratatie bevordert, natuurlijke voedingsstoffen en huidcollageen activeert. Deze behandeling vereist geen downtime en helpt huidverjonging binnen 30-45 minuten.

Met de meso behandeling kun je de volgende behandelingen geven:

 • Huidverstrakking
 • Huidverbetering
 • Haarverbetering
 • anti-cellulite behandelingen geven

Verschillen van meso apparatuur

De mesogun pri is een computergestuurde mesogun. De nieuwe generatie mesoguns, maken het mogelijk om  vitamine cocktails in  te brengen op een veilige en verantwoorde manier. Tijdens de online cursus skinbooster geven we les met de dermashot. Door deze computergestuurde pen wordt het uitvoeren van de mesotherapie eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten. De dermashot heeft een innovatieve kop van 5 micronaalden, dat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de toegediende substanties, wat zorgt voor een hoge prestatie en bijna pijnvrij, dankzij de reductie van de naaldlengte (1,2 m)

Regelgeving behandelingen

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.