Skip to content

Over Online basis cursus mesogun natuurlijke lipvergroting

147,00 incl. 21% BTW

Inhoud: Online cursus mesogun natuurlijke lipvergroting:

 • Huidanalyse
 • Hygiene
 • toestemmingsformulieren, risicoformulieren en nazorg
 • Contra indicaties & indicaties
 • Verschillen gecrosslinkte fillers
 • Merken fillers
 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 •  Materiaalkennis
 • Behandelplan
 • Oppervlakte reiniging
 • Contourvorming
 • Volume van lippen
 • Corrigeren van een links en rechts verschil
 • Naald keuze en toepassen van naald
 • Instellen mesogun dermashot
 • Na het succesvol afronden van een door de Huidspecialist Opleiding online cursus ontvangt u een certificaat van voltooiing.

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Met deze online cursus natural lips leer je met de mesogun de juiste techniek om lippen op een natuurlijke manier te vullen. Je leert de Mesogun in te stellen en gebruiken, het kiezen van de juiste naald, techniek en om de correcte hoeveelheid fillers te gebruiken, de diverse soorten en merken fillers.

Wat zijn fillers

Fillers zijn letterlijk vulmiddelen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. De stof hyaluronzuur  bind vocht wat wel 6 tot 18 maanden lang mooi blijft. Hierna zal de filler op een natuurlijke wijze afgebroken zijn en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid.

De doelstelling van deze online mesogun lippen cursus is om je te laten inzien waarom specifieke aandacht noodzakelijk is voor deze techniek. We zullen dat doen op een feitelijk manier gebaseerd op de ervaring, kennis en inzichten die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Onze online cursus mesogun lippen cursus is van begin tot eind gestructureerd met jou in gedachten, om ervoor te zorgen dat wanneer je je training voltooit, je de vaardigheden hebt om fantastische lippen te creëren die aan al de behoeften van je cliënten voldoen.

Online cursus mesogun natuurlijke lippen fillers

Lippen zijn belangrijk. Wanneer het gezicht wordt bekeken gaat de aandacht eerst naar de ogen en de mond. De mond bepaalt voor een groot deel de indruk die iemand achterlaat. Smalle lippen worden geassocieerd met ouderdom, ontevredenheid, verbeten zijn en andere negatieve impressies. Volle lippen daarentegen met jeugdigheid, sensualiteit en sexappeal.

Er zijn ideale proporties voor wat betreft de breedte van de mond. Het meest gewenst wordt de breedte van de mond bepaald door de lijnen die van de uiteinden van de wenkbrauwen lopen naar het laagste punt van de middenlijn van de kin. Door de lijn aan te houden van de punt van de neus tot de punt van de kin die je vanuit zijaanzicht kan trekken. De ideale natuurlijke verhouding van boven- tot onderlip is 1 tot 1,6. Daarnaast kan het nodig zijn om de contouren  te herstellen.  Correctie van de lippen buiten de eerder aangegeven grenzen is tegenwoordig de trend, enerzijds uit esthetisch oogpunt, anderzijds als statussymbool.

Cursus praktijk pakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De cursus pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt om te oefenen tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. www.lasongroothandel.nl 

Regelgeving behandelingen