Skip to content

Over Online cursus mesogun rimpel behandeling

147,00 incl. 21% BTW

Inhoud online cursus mesogun fillers rimpelbehandeling:

 • Huidanalyse
 • Oppervlakte reiniging
 • Soorten rimpeltjes
 • Naald keuze en toepassen van naald
 • Instellen mesogun apparaat
 • Product en materiaalkennis
 • Soorten fillers
 • Toepassen van fillers
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

online mesogun cursus

Met deze online mesogun cursus leer je om rimpels op te vullen, de huid steviger te maken en de structuur en je gezichtsvorm mooier maken. Het voordeel van fillers is dat ze het natuurlijke karakter van het gezicht en de vorm niet aantasten. Je leert de Mesogun in te stellen en gebruiken, het kiezen van de juiste naald of naaldmodules en om de correcte hoeveelheid fillers te gebruiken, de diverse soorten en merken fillers.

Wat zijn fillers

Fillers zijn letterlijk vulmiddelen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. De stof hyaluronzuur  bind vocht wat wel 6 tot 18 maanden lang mooi blijft. Hierna zal de filler op een natuurlijke wijze afgebroken zijn en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid.
Hyaluronzuur fillers worden gebruikt om rimpels te verminderen. Ze worden met een zeer fijne naald in het gewenste gebied geïnjecteerd en geven onmiddellijk zichtbaar resultaat. De behandelingstijd voor  fillers is ongeveer 30 minuten. Saypha fillers® zijn  goedgekeurde hyaluronzuurfillers die bestaan ​​uit een gecroslinkte gel die de te behandelen gebieden lift en volume geeft. Deze behandelingen zijn vooral goed bij “statische” rimpels, rimpels die zelfs aanwezig zijn als het gezicht ontspannen is, evenals lipvergroting, lachrimpels en diepe plooien. De effecten houden over het algemeen 6 tot 9 maanden aan.

Cursuspakket voor de online cursus mesogun rimpelbehandeling

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden.