Skip to content

Over Online cursus mesogun russian lip fillers

154,00 incl. 21% BTW

Inhoud online cursus mesogun Russian lips:

 • Huidanalyse
 • Hygiëne
 • toestemmingsformulieren, risicoformulieren en nazorg
 • Contra indicaties & indicaties
 • Verschillen gecrosslinkte fillers
 • Merken fillers
 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Materiaalkennis
 • Behandelplan
 • Oppervlakte reiniging
 • Russian lip techniek
 • Na het succesvol afronden van een door de Huidspecialist Opleiding online cursus ontvangt u een certificaat van voltooiing.

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Russian lip filler cursus

Met deze online cursus mesogun russian lips, leer je de russianlip filler techniek. Je leert de Mesogun in te stellen en gebruiken, het kiezen van de juiste naald of naaldmodules en om de correcte hoeveelheid fillers te gebruiken, de diverse soorten en merken fillers. Daarnaast leer je om de russian lipfiller behandelingen uit te voeren.

Wat zijn fillers: Fillers zijn letterlijk vulmiddelen. Het is een steriele gel gebaseerd op de lichaamseigen stof hyaluronzuur. De stof hyaluronzuur  bind vocht wat wel 6 tot 18 maanden lang mooi blijft. Hierna zal de filler op een natuurlijke wijze afgebroken zijn en is er geen spoor meer van zichtbaar in de huid.

Wat zijn russian lippen?

De term Russian Lips is afgeleid van de stijl van lippen die je vaak ziet op Russische stapelpoppen of matryoshka. Denk aan Cupido’s booglippen die in het midden bijzonder vol zijn. Deze lipvergrotingstechniek richt zich op het bereiken van een subtiele hartvorm met meer volume nabij het midden. Het heeft de neiging om de lip op te tillen in plaats van overmatig volume toe te voegen, dus het is ideaal voor nieuwkomers op het gebied van lipfillers of mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke finish. De doelstelling van deze online Mesogun Russian lippen cursus is om je te laten inzien waarom specifieke aandacht noodzakelijk is voor deze techniek. We zullen dat doen op een feitelijk manier gebaseerd op de ervaring, kennis en inzichten die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Onze online mesogun Russian lippen cursus is van begin tot eind gestructureerd met jou in gedachten, om ervoor te zorgen dat wanneer je je training voltooit, je vertrekt met de specialistische vaardigheden om fantastische Russian lippen te creëren die aan al de behoeften van je klanten voldoen.

Lippen zijn belangrijk. Wanneer het gezicht wordt bekeken gaat de aandacht eerst naar de ogen en de mond. De mond bepaalt voor een groot deel de indruk die iemand achterlaat. Smalle lippen worden geassocieerd met ouderdom, ontevredenheid, verbeten zijn en andere negatieve impressies. Volle lippen daarentegen met jeugdigheid, sensualiteit en sexappeal.

Techniek russian lippen

Russische lippen worden verkregen door zeer kleine hoeveelheden filler verticaal in de lip te injecteren, in tegenstelling tot horizontale injecties die worden gebruikt voor reguliere lipfiller behandelingen. Er wordt een kleinere injectiespuit gebruikt om meer controle te houden over de exacte plaatsing van de filler, aangezien deze wordt geïnjecteerd met behulp van de injectietechniek met schroefdraad en druppeltjes vanaf de basis van de lip en naar buiten in de richting van de liprand, waarbij het grootste deel van het volume wordt geconcentreerd in het midden van de lippen.

Cursus praktijk pakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De cursus pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt om te oefenen tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. www.lasongroothandel.nl 

Regelgeving behandelingen