Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

Piercen

Ik wil leren piercen

Wil jij het vak piercen leren? Ben je een mensenmens en zeer gemotiveerd, dan is het vak Piercing wellicht de juiste carrière voor jou. De reden waarom mensen niet in de body piercing business stappen, is vaak een gebrek aan kennis, deskundige training of coaching om hen te helpen bij de ontwikkeling van hun carrière. Het is vrijwel onmogelijk om een ​​ervaren piercer te vinden om een-op-een, hands-on training te geven. Daarom heeft onze docent op basis van 30 jaar ervaring een uitgebreid instructieprogramma voor het leren van piercen ontwikkeld.

Opleiding piercer
De meeste mensen weten niet waar ze moeten beginnen om het vak piercen te leren, of ze zijn bang om fouten te maken. Dat zijn twee zeer terechte zorgen. Het is duidelijk dat je wilt voorkomen dat je iemand schaadt met het plaatsen van een piercing. Kennis van piercings, het materiaal en het daadwerkelijk uitvoeren van piercings zetten, is de enige manier om een ​​bekwame bodypiercer te worden. Bij de Huidspecialist opleidingen geeft onze docent piercing een zeer praktijkgerichte opleiding piercer worden. Heb je interesse in het vak piercen volg dan de opleiding piercen bij Huidspecialist opleidingen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.