Ben je op zoek naar een carrière in schoonheid? Als het antwoord JA is… zoek dan niet verder.

Met onze schoonheidscursussen krijgt u instructies van hoge kwaliteit waarmee u in een salon kunt werken of uw eigen schoonheidsbedrijf kunt hebben in een fractie van de tijd die het kost bij een traditionele schoonheidsschool en het beste van alles, voor een fractie van de kosten .

Voltijd studeren… Parttime studeren… Thuis of op het werk studeren… Je kunt zelfs lessen volgen in de bus of trein op weg naar je huidige werkplek als je momenteel aan het werk bent…

  • Geen vaste lessen…. Betekent geen verkeersproblemen… Geen dienstregelingen… Geen druk
  • Geen cursus tijdslimieten….. U kunt in uw eigen tempo werken…. Leer snel of neem de tijd.
  • Geen maximale leeftijdsgrens… Ongeacht uw leeftijd kunt u zich voor deze cursussen inschrijven
  • Geen ervaring vereist… Je hebt geen voorafgaande branchekennis of ervaring nodig…

Inbegrepen in onze cursussen is een gedetailleerde handleiding, en je hebt ook 5 dagen per week  toegang voor alle hulp die je nodig hebt… Dit betekent dat je er nooit alleen voor staat… Dat garandeer ik je.

Registreer je eenvoudig online en begin direct met leren….

Bekijk onze cursussen

Hoe kun je online schoonheid leren?

Onze cursussen zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten van klassikaal leren, terwijl ze worden aangepast aan uw levensstijl. Alle lessen zijn gemakkelijk te volgen, herhaalbare videoformaten zonder tijdslimiet. Dus ongeacht uw vaardigheidsniveau of ervaring, u kunt in uw tempo volgen.

Ons platform is geoptimaliseerd voor alle apparaten, zodat je onze video’s altijd en overal kunt bekijken.

Terwijl u zich inschrijft, krijgt u toegang tot de cursusinhoud via online video’s en trainingshandleidingen. Cursussen zijn onderverdeeld in stapsgewijze modules en richten zich op het communiceren van de belangrijkste vaardigheden en vereisten. Elke module moet worden voltooid en behaald voordat u naar de volgende leereenheid gaat.

Hoewel u geen opdrachten voor de cursus hoeft te voltooien, heeft elke module minimale praktische vereisten (MPR) waaraan moet worden voldaan.

Om je certificaat van voltooiing te behalen, moet je ook een theorie-examen afleggen. Er is geen tijdslimiet en alle vragen zijn een open boek. Dit betekent dat het een andere leerervaring is, in plaats van een mogelijke pass of fail.

Heb je geen certificaat nodig, dan is het theorie-examen geen vereiste.

Als laatste, maar misschien wel het allerbelangrijkste, heb je 5 dagen per week onbeperkte online hulp. Wat uw vraag of probleem ook is, wij zullen met u samenwerken zodat u zich op uw gemak voelt bij de inhoud van de cursus.

We hebben hard gewerkt om de beste methode voor jouw leerproces te ontwikkelen. In dit streven hebben we een feedback- en begeleidingslus opgezet om onze studenten de beste kans op succes te geven. Dit systeem volgt het onderstaande formaat:

  • Theorie: begin met leren met op kennis gebaseerde instructies via je boek en video’s die aan het einde worden overhoord en onderzocht.
  • Praktijk: Uw kennis toepassen op praktische procedures. Deze worden stap voor stap aangeleerd en kunnen onbeperkt herhaald worden.
  • Begeleiding: hulp bij eventuele problemen en zorgen die worden gepresenteerd door middel van de theoretische en praktische componenten.
  • Perfectie: elke techniek herhalen totdat je alle vaardigheden naar de hoogste standaard kunt voltooien.