Over ons

Welkom

Een zeer warm welkom op onze website. Besteed u alstublieft tijd aan het lezen van onze pagina’s. Zo weet u wat we te bieden hebben. Als u vragen heeft, staan wij u ook graag persoonlijk of telefonisch te woord.

Huidspecialist opleidingen ligt gunstig gelegen aan de Luikerweg 74, te Valkenswaard (Eindhoven). Hoge normen bij de opleidingsinstituten staan voorop. De beautyindustrie is een bloeiende en groeiende branche. Wij zouden je willen aanmoedigen, ongeacht je leeftijd, om deel te gaan uitmaken van deze branche. De beloningen zijn niet alleen financieel interessant maar de arbeidsvreugde die je krijgt en het toenemende zelfvertrouwen dat je ervaart worden zelden gevonden in andere beroepen. Dit is een zeer ‘hands-on’-bezigheid waarbij uw vertrouwen en expertise wordt overgedragen op uw klant.

Onze lessen zijn opzettelijk klein, zodat onze docenten meer tijd met de cursisten door kunnen brengen.

In feite doen we er alles aan om ervoor te zorgen (bijna gegarandeerd) dat u ons verlaat als gemotiveerde en hooggekwalificeerde beauty specialist. Voor de specialisaties die wij niet intern geven, werken wij samen met de beste experts en scholen op gebied van:

gebied. Wij werken met scholen in zowel Nederland als in het buitenland, om voor de cursisten de beste beauty en haar opleidingen te kunnen bieden. Voor een cursus in het buitenland is het mogelijk dat we ook de reis organiseren voor de leerlingen.

Parkeren voor een opleiding bij Huidspecialist opleidingen te Valkenswaard (Eindhoven) is gratis en direct voor de deur. Het is gemakkelijk bereikbaar met  het openbaar vervoer of auto.  

Huidspecialist opleidingen draagt actief zorg voor kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen dat de kwaliteit van de opleiding een grote rol speelt in de keuze voor het volgen van een opleiding. Om de beste training te kunnen bieden, is de Huidspecialist  opleidingen dagelijks bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit: van consult tot les en van nazorg tot eindcontrole.

Ande De AI massage robotarm 

Beautyapparatuur

Lason groothandel heeft beautyapparatuur en producten op voorraad. Wij hebben starterspakketten zodat u na de cursus direct aan de slag kunt. Nieuw bij Lason Groothandel: Massage Robot!

Aanmelden

Hoe werkt het?

Stap 1

Vind de cursus
die bij je past

Nieuwste lesmethodes, technieken en lesmateriaal
fillerkliniek-43
fillerkliniek-40

Stap 2

Kies een datum
en meld je online aan

Voor een cursus die bij jou past