Introductie van 's werelds meest geavanceerde laserontharingssysteem: Diode ice laser

Maak kennis met ‘s werelds meest geavanceerde laserontharingssysteem: Diode ice laser

Dankzij de meest geavanceerde technologisch diode laser, zijn de resultaten aanzienlijk productiever per behandeling – de veiligste en meest efficiënte ontharingslaser die vandaag beschikbaar is .

De door de medisch ce goedgekeurde  laserontharingsmachine resulteert in ontharing op langere termijn, bespaart tijd en biedt waar voor uw geld. We raden u echter aan voordat u een dergelijke behandeling ondergaat, altijd uw onderzoek te doen. 

Bekijk onze cursussen voor de diode ice laser

De voordelen van laserontharing

Hoewel scheren, epileren en harsen redelijke kortetermijnoplossingen zijn voor ontharing, kunnen hun chemicaliën en plastic afval een aanzienlijk negatief effect hebben op ons milieu. Ze kunnen ook gevoeligheid en ingroeiende haren veroorzaken bij degenen die ze gebruiken.

Laserontharing is een snelle, maar zachte manier om ongewenst haar te verwijderen met langduriger resultaat. Als een effectieve oplossing voor ingegroeide haartjes betekent onze behandeling geen geïrriteerde of rode bultjes meer.

Wat voor soort vermindering van de haargroei kan ik verwachten?

Over het algemeen kunt u na zes behandelingen ongeveer 90% blijvende haargroei verwachten.

Wat zijn de voordelen van de Diode ice laser van Lason groothandel versus andere laserontharing?

De behandeling belooft drie dingen:

  1. Omdat de machine snel te bedienen is, is deze perfect voor grotere gebieden zoals het hele been.
  2. In tegenstelling tot andere laserontharing, is de behandeling door de revolutionaire SHR-technologie vrijwel pijnloos .
  3. Het kan worden gebruikt om een ​​natuurlijk gebruinde huid te behandelen; dus als u net terug bent van vakantie, zal uw behandeling nog steeds effectief zijn.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Vrijwel alle delen van het lichaam kunnen worden behandeld; met als meest voorkomende gebieden het gezicht, de nek, bikinilijn, oksels, benen en armen.

Maakt het uit welke kleur je haar heeft?

Naarmate de technologie voortschreed, maken lasers met instelbare golflengten het veilig om laserontharing te gebruiken op donkere huidtinten en kunnen ze zich ook richten op lichtere haarkleuren. We merken echter dat grijs en blond haar minder snel reageert – hoewel we wel aanraden om met ons te praten voor onze deskundige mening voordat we een behandeling uitsluiten.

Is de diode ice laserontharing permanent?

De laserontharing bevat geavanceerde 3D-lasertechnologie om overtollig of ongewenst haar te verwijderen zonder het omliggende huidweefsel te beschadigen. Meestal zien we resultaat bij onze cliënten na de derde behandeling. Na zes behandelingen kunt u een vermindering van ongeveer 90% van de haargroei verwachten. De resultaten zijn afhankelijk van uw haartype, kleur en de fase van uw haargroei tijdens behandelingen. Hormonale beïnvloeders zijn een andere variabele waarmee rekening moet worden gehouden. Laserontharing is mogelijk voor mannen en vrouwen.

Het gebruik van de geavanceerde diode ice laser door huidspecialist opleidingen beschadigt veilig de haarfollikel, wat leidt tot een vermindering van het aantal haren per cm2. Bovendien voorkomt ICE-koeling brandwonden en zorgt het voor een pijnloze behandeling .

Moet ik behandelingen blijven aanvullen?

Ons haar bevindt zich altijd in verschillende delen van de groeicyclus. Daarom zien we gemiddeld tussen de 10 en 20% van de haren aangetast door elke behandeling. De behandeling moet vervolgens elke 6-8 weken worden herhaald om de volgende haarcyclus aan te pakken.

Moet ik behandelingen blijven aanvullen?

We vragen cliënten zich te scheren voor hun behandelingssessie. Onze therapeut zal dan een grondig consult en onderzoek van het te behandelen gebied uitvoeren. Houd er rekening mee dat bepaalde antibiotica hyperpigmentatie kunnen veroorzaken. Voor meer informatie kunt u voor uw afspraak contact met ons opnemen.

Voor en na de behandeling wordt fotografie aangemoedigd, maar dit is altijd ter beoordeling van onze patiënten. Wij adviseren patiënten om vóór hun behandeling waxen, verven, bleken of threaden te vermijden.

Na uw behandeling raden we u aan om 24 uur na uw procedure sunblock te gebruiken op blootgestelde delen. Warmtebehandelingen, sauna’s en direct zonlicht moeten ook worden vermeden. Tussen de behandelingen door raden we altijd aan om een ​​hoge UVA- en UVB-zonnebescherming te gebruiken.