Wat is een gezichtsbehandeling met carbonlaser?

Een Carbon Laser Peel is een revolutionaire laserbehandeling die geschikt is voor alle leeftijden. Carbon Laser Peel maakt u en uw huid gladder, voller en verfrist.

De Carbon laser gezichtspeeling is een exfoliërende en resurfacing behandeling. Het maakt gebruik van actieve koolpoeder en geavanceerde Q-switch pico-lasers om vele aandoeningen te behandelen.

Carbon Laser Peel is ook in de volksmond bekend als de Hollywood Peel, de Carbon Laser Facial geeft je 4 peelings in 1, waardoor je je huid kunt verfrissen en revitaliseren met minimale tot geen downtime.

Bekijk onze cursus Carbon Peeling met de picolaser

Wat doet een carbon laser gezichtsbehandeling?

Het kan de huid vier keer dieper exfoliëren dan een peeling, maar het is volledig niet-invasief.

Veelbelovende “collageen hermodellering”, het is bekend dat het helpt om de huidtint te egaliseren en het verschijnen van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken te verminderen. Over het algemeen is het geweldig voor anti-aging, pigmentatie, roodheid, rosacea, acne, vochtarme en doffe huid. Het is ook bijzonder gunstig voor mensen met een vette huid, mee-eters en vergrote poriën, omdat het deze problemen uit de huid haalt.

De laserenergie werkt op twee manieren: ten eerste richt het zich zachtjes op de melanine (pigmentatie) in de cellen en breekt het af voor de natuurlijke verwijderingsprocessen van uw lichaam. Vervolgens verwarmt het diep in de dermis waardoor de huid samentrekt en collageen stimuleert.

Behandelingsprocedure voor carbonlaser

Voorafgaand aan uw behandeling krijgt u een uitgebreid consult om een persoonlijk behandelplan voor u op te stellen. Dit is gebaseerd op een beoordeling van het behandelgebied en uw medische geschiedenis. Veiligheid en zorg voor de klant is van het grootste belang voor ons allemaal, en daarom zal dit uw geluk en welzijn garanderen, en dat u de resultaten krijgt die u verdient.

Een laag vloeibare koolstof wordt op de huid aangebracht, waar het tot diep in de poriën doordringt. Laserlicht wordt sterk aangetrokken door de koolstofdeeltjes. Wanneer de laser over het gebied wordt gepasseerd, vernietigt het de koolstof en neemt het dode huidcellen, verontreinigingen en olie mee.

Het zapt een beetje luid als het over je gezicht gaat, maar je voelt niets meer dan een tinteling. Je ogen worden bedekt om te beschermen tegen de laser, voor de veiligheid.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?

Hoewel u wat lichte roodheid kunt ervaren, verdwijnt dit binnen een paar uur tot een paar dagen en kan het worden verzacht met wat aloë vera creme. We raden aan om de huid schoon en droog te houden terwijl deze rood is, maar zodra dit weg is, kan make-up worden gedragen. Probeer echter vette make-up te vermijden, omdat hierdoor je poriën weer verstopt raken. Natuurlijke minerale foundations zijn altijd een goed idee.

De resultaten kunnen worden verbeterd met minimale blootstelling aan de zon, een vermindering van stress en het niet roken. We raden aan om zonnebrandcrème met SPF 50 te gebruiken om het gebied te beschermen gedurende ten minste 1 maand na de behandeling, wanneer u dit niet doet, hyperpigmentatie kan optreden.

Voor wie is de Carbon Laser Facial?

De Carbon laser gezichtsbehandeling is geschikt voor de meeste huidtypes en is ideaal voor:

  • Overmatige olie en talg verwijderen
  • Vergrote poriën verfijnen en minimaliseren
  • Helpt pigment- en hyperpigmentatieschade
  • Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • Actieve acne en littekens na acne verminderen

Als je op zoek bent naar een huidverjongingsbehandeling, dan is de Carbon laser-gezichtsbehandeling zeker iets voor jou! Wil je leren om een carbonbehandeling te geven in jouw salon, volg dan de opleiding carbon laseren bij de Huidspecialist opleidingen