Cosmetische Chirurgie en Beauty Trends

Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van beauty, schoonheidsbehandelingen en cosmetische chirurgie? De Huidspecialist Opleidingen deelt informatie over actuele beautytrends en schoonheidsidealen, evenals de meest recente behandelmethoden op het gebied van cosmetische en plastische chirurgie.

Beroemdheden omarmen RF Microneedling: de anti-aging oplossing voor huidverstrakking. Ontdek hoe de schoonheidsdromen van Hollywood-sterren werkelijkheid worden.

Het is tijd om afscheid te nemen van verslapte huid, rimpels, acnelittekens, pigmentvlekken en probleemgebieden. Hier komt de opkomende ster uit Hollywood: RF Microneedling van Lason groothandel.

Bekijk onze cursus Fractionele RF microneedling

Wat is RF Microneedling?

De RF Microneedling schoonheidstherapie is een innovatieve behandeling die microneedling (diepe naaldtechniek) combineert met radiofrequentietherapie. Fijne naaldjes leveren warmte-energie naar de diepere huidlagen (0,5 mm tot 0,7 mm). Deze energie stimuleert de productie van collageen en elastine, de essentiële eiwitten voor een gezonde en jeugdige huid. Het resultaat is een verbeterde huidtextuur en een stralende, frisse teint.

Welke huidproblemen kunnen worden aangepakt met deze therapie?

Kim Kardashian heeft met succes haar buikstreek verjongd en strakker gemaakt met RF Microneedling. Deze behandeling verstevigt niet alleen de huid (huidverjonging), maar pakt ook lokale vetophopingen aan door de warmte-effecten – ideaal voor de populaire sixpack-look. Net zoals bij Kim kan dit effect ook worden bereikt op de billen en dijen, waarbij de huid wordt verstrakt en de huidtextuur verbetert.

Voor gezichtsbehandelingen zorgt RF Microneedling voor een egalere teint, vermindering van poriën en behandeling van acnelittekens en pigmentvlekken.

Voor wie is huidverstrakking zonder operatie geschikt?

RF Microneedling is zeer veelzijdig en kan worden toegepast op diverse delen van het gezicht en lichaam. De behandeling met de fractionele RF microneedling is bijzonder geschikt voor cliënten met licht verslapte huid of delen van het gezicht die wat verstrakking kunnen gebruiken. Deze behandeling kan tevens de algehele huidconditie verbeteren, zoals bij acne of pigmentatieproblemen. Doorgaans zijn cliënten tussen de 30 en 60 jaar oud.

Welke effectieve resultaten kunnen worden verwacht van deze niet-invasieve behandeling?

– Minder rimpels
– Verbeterde huidelasticiteit
– Verjongde uitstraling
– Huidverstrakking
– Verminderde rimpels (anti-aging)
– Poriënverfijning
– Littekencorrectie
– Striae verbetering
– Huidversteviging en versterking van bindweefsel
– Vermindering van cellulitis

Hoe kunt u cellulitis aanpakken?

Cellulitis is een veelvoorkomende huidaandoening die vooral bij vrouwen voorkomt. Het wordt veroorzaakt door vetophopingen onder de huid, wat resulteert in de zichtbare putjes op dijen, billen en buik.

Hoewel er geen permanente oplossing is voor cellulitis, zijn er verschillende maatregelen die kunnen helpen het uiterlijk te verbeteren: regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding, massages en huidverzorging. Vergeet niet dat cellulitis een natuurlijk fenomeen is en geen medisch probleem.

RF Microneedling kan ook worden ingezet voor de behandeling van cellulitis. Door de combinatie van microneedling en radiofrequentie kan de collageenproductie worden gestimuleerd, wat resulteert in huidverstrakking en verbeterde huidtextuur, met minder putjes op buik, benen en billen.

Hoe voelt de behandeling met RF Microneedling aan?

Cliënten ervaren meestal een licht tintelend gevoel en de behandelde gebieden kunnen licht rood worden. De behandeling begint met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens wordt een speciale verdovende crème aangebracht gedurende 30 tot 60 minuten voordat de warmtebehandeling met radiofrequentie wordt gestart. De duur van de behandeling varieert per gebied, maar is over het algemeen 15 tot 60 minuten. Aan het einde van de behandeling wordt een verkoelend masker aangebracht voor comfort.

Voor een optimaal resultaat worden gewoonlijk 3 sessies aanbevolen met tussenpozen van 8-12 weken. Jaarlijks onderhoud wordt tevens aanbevolen.

Huidverstrakking zonder operatie met RF Microneedling

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat vanaf het midden van de dertig zichtbaar wordt door veranderingen in de huidstructuur, verlies van stevigheid en elasticiteit en afname van onderhuids vetweefsel. RF Microneedling is een ideale behandeling om rimpels te verminderen, acnelittekens te behandelen en de algehele huidconditie te verbeteren

Met RF Microneedling kunt u genieten van natuurlijke anti-aging effecten, zonder injecties. Wil je graag deze behandeling ondergaan of zelf deze behandeling in jouw schoonheidssalon geven. Neem dan contact op met Huidspecialist Opleidingen.