Cursus permanent ontharen met Diode Ice Laser

De uitgebreide training die in deze cursus permanent ontharen wordt aangeboden, wordt geleid door erkende professionals uit de branche en richt zich op de volgende onderwerpen:

– Geschiedenis van de laser
– Biofysica van de laser
– Wetenschap achter laserlicht
– Anatomie van de huid en het haar
– Fitzpatrick-schaal en huidtypering
– Verschillende soorten lasers gebruikt bij laserontharing
– Kracht van lasers
– Interactie van lasers met weefsel
– Diverse lasergolflengten
– Indicaties en contra-indicaties
– Veiligheidsrisico’s van lasers
– Voorzorgsmaatregelen bij laserbehandelingen
– Regulerende vereisten
– Klantconsultatie en documentatie
– Basisprincipes van laserveiligheid

Bekijk onze cursus permanent ontharen met Diode Ice Laser

Onze school hanteert een kleine klasgrootte om ervoor te zorgen dat studenten de benodigde begeleiding krijgen om alle concepten tot in detail te begrijpen, met individuele ondersteuning van hun docenten. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologie kunnen we onze studenten trainen met de meest innovatieve laserdiensten die worden aangeboden in de schoonheids- en beautysalons.

Het programma is ontworpen om studenten uitgebreide kennis te bieden over lasers, hen te leren hoe ze werken en hen voor te bereiden op een succesvolle toetreding tot de branche met vertrouwen.

Praktijkgerichte lasertechnicus cursus

Het praktijkgedeelte van het programma stelt studenten in staat hands-on training te krijgen in het werken met onze lasermachines. Tijdens praktijklessen leren studenten behandelplannen te ontwikkelen, protocollen te begrijpen en pre- en postzorg uit te voeren, allemaal onder toezicht van hun docenten. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we studenten effectief trainen in het ontwikkelen van de juiste werkhouding en het volgen van nauwkeurige behandelprotocollen, zodat cliënten de meest comfortabele ervaring hebben.