Cursus tattoo verwijderen

Over het verwijderen van een tattoo

Veel mensen versieren hun lichaam met tatoeages. Hierdoor is er ook een grote toename in het  verwijderen of coveren van een tattoo.

Er zijn veel redenen waarom iemand ervoor kiest om een tattoo te verwijderen. Bijvoorbeeld omdat het een impulsieve beslissing was, of een tattoo laten zetten toen ze veel jonger waren, en nu zijn ze ouder en hebben ze er spijt van. Misschien heeft een tatoeëerder een slechte tattoo gezet en willen ze van de lelijke tattoo af om deze te laten coveren.

Cursus tattoo verwijderen

De meest correcte manier is om een professionele picolaser te gebruiken, om de oude tatoeage te verwijderen en een nieuwe te laten zetten. Zo geef je een tatoeëerder meer artistieke vrijheid, dan wanneer de tattoo te donker is om te coveren.

Meld je nu aan voor een cursus Tattoo verwijderen

Het meest voorkomende type krachtige tattoo-lasersysteem dat tegenwoordig wordt gebruikt, is de picosecondlaser. Tijdens de cursus tattoo verwijderen wordt ook met deze laser gewerkt. Deze lasers produceren pulsen van laserlicht, in plaats van een continue straal en hebben deze pulsen een extreem hoog piekvermogen (in het gigawatt-bereik). Bij gebruik op de huid kunnen de inktpigmenten van de tatoeage worden ‘geflitst’ met een laserpuls, met zeer gecontroleerde sterkte gedurende een korte tijdsperiode, waardoor de inkt wordt gefragmenteerd.

Het succes van het verwijderen van een tattoo door middel van een laser is tijd die nodig is voor effectieve resultaten. Het is volledig afhankelijk van het lasertype, het aantal sessies en het vermogen van de cliënt om zichzelf van de inkt te ontdoen. Bijv. iemand die veel water drinkt, gezond eet en niet rookt, ziet vaak snellere effecten, met minder behandelingen voor het verwijderen van tattoo

Cursus tattoo verwijderen bij de Filler Kliniek opleidingen
Een uitgebreide eendaagse en tweedaagse cursus waarin je alles leert wat je moet weten over de huid en de diepte waarin verschillende tattoo-pigmenten zich kunnen bevinden. Veilige en effectieve toepassing van Laser tatoeage verwijderen. Het omvat ook verzekeringen en veiligheidsmaatregelen, evenals voorzorgsmaatregelen voor laseren en nazorg, contra-indicaties en samenwerking met andere professionals in de branche.

Cursusdoel

Om schoonheidsspecialisten of tattoo-artiesten te certificeren en je te onderscheiden van de concurrenten door hen een voorsprong op de markt te geven, hen te positioneren als marktleiders in de esthetische industrie die professionele, veilige en effectieve en betaalbare verwijdering van tattoos aanbied.

 

Certificatie

Na voltooiing van de cursus tattoo verwijderen bij de Filler Kliniek opleidingen ontvangt u een certificaat voor het verwijderen van tattoos met de laser.