Op zoek naar een start van je carrière als permanente make-up artiest? Onze permanente make-up training leert alle PMU-disciplines – permanente wenkbrauwen, ogen en lippen waardoor je nog meer creatieve controle en omzetmogelijkheden binnen één pakket krijgt.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is de praktijk van het cosmetisch tatoeëren van speciaal samengestelde pigmenten in de huid om langdurige effecten voor de wenkbrauwen, ogen en lippen te creëren. Het pigment wordt geïmplanteerd met behulp van een pmu pen om ervoor te zorgen dat het pigment op de optimale laag van de huid wordt geplaatst om er prachtig natuurlijk uit te zien.

Bekijk onze cursus voor permanente make-up

Permanente wenkbrouwen

Deze veelzijdige methode van permanente make-up maakt gebruik van een pmu pen om speciaal samengestelde pigmenten in de huid te pigmenteren om permanente wenkbrauwen te creëren. Onze technieken laten je zien hoe je realistische hairstroke-wenkbrauwen kunt creëren voor een natuurlijke wenkbrauwverbetering.

Permanente eyeliner

Door gebruik te maken van een verscheidenheid aan technieken, van een sterke eyeliner tot subtiele wimperextensions, bieden onze permanente eyelinertechnieken uw klanten langdurige resultaten – zodat ze niet langer hoeven te vechten met vloeibare eyeliner. Met behulp van onze pmu pen pigmenteren we een speciaal samengesteld pigment om het uiterlijk langer te verbeteren.

Permanente lipliner en lippenstift

Of uw klant nu op zoek is naar een meer gedefinieerde liplijn die met het ouder worden verdwijnt, of gewoon een kleurboost wil om meer kleur aan zijn lip toe te voegen – we leren een aantal technieken om veilig en comfortabel een langdurig effect te bereiken.

cursusoverzicht permanente make-up full allround

Beheers de kunst van het gebruik van gespecialiseerde  pigmenten  en een pmu pen van permablend  om tinten in de optimale laag van de huid te implanteren om een ​​langdurig permanent make-upeffect te creëren. Onze PMU-cursus voor het hele gezicht omvat permanente make-up voor ogen, lippen en wenkbrauwen, zodat u leert om behandelingen uit te voeren zoals permanente eyeliner , permanente lipliner en getatoeëerde wenkbrauwen, allemaal in één cursus. Het bevat ook onze ‘Advanced Brow Mapping’-module, om je vanaf de eerste dag de vaardigheden te geven die je nodig hebt om een ​​meester in het in kaart brengen van wenkbrauwen te worden.

Deze cursus is perfect voor beginners die nog geen permanente make-upcursus hebben gevolgd en hun vaardigheden willen maximaliseren om meerdere permanente make-upbehandelingen aan hun klanten aan te bieden.

Huid en anatomie

Een grondig overzicht van de anatomie en fysiologie van alle gebieden waar je gaat pigmenteren

Structuur, ontwerp en kunstenaarschap

Hoe structuur, vorm en textuur te creëren die specifiek zijn voor wenkbrauwen, ogen en lippen. Plus geavanceerde vaardigheden voor het in kaart brengen van wenkbrauwen

Gezondheid en veiligheid

Uitgebreide informatie en duidelijkheid over hoe u uw klant en uzelf kunt beschermen. Inclusief toegang tot onze Cursus Hygiene & Safety

Klantadvies en nazorg

Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw klant tevreden is met de behandelresultaten en hoe u ervoor kunt zorgen dat hun stijl lang meegaat

Kleurtheorie en pigmentbehoud

Leer hoe u tinten mengt, hoe diep u het pigment inbrengt en hoe u ervoor zorgt dat het blijft zitten

Instrumenten

Hoe u het beste uit uw gereedschap haalt

Wat kan ik verdienen als full face permanente make-up artiest

Met de gemiddelde kosten per behandeling van € 250. De permanente make-upindustrie groeit en behandelingen worden steeds populairder dan voorheen, dus er is geen beter moment om te trainen als PMU-artiest. Gebruik onze handige inkomstencalculator om uit te rekenen hoeveel u zou kunnen verdienen door gebruik te maken van de vraag.

Waarom trainen bij de huidspecialist opleidingen?

Word lid van de toonaangevende Permanent Makeup Academy in het Nederland en word een Full Face PMU-artiest. Onze uitgebreide training zorgt ervoor dat u kunt voldoen aan de stijgende vraag naar permanente make-upbehandelingen.

Onze 3:1 student/trainer-ratio betekent dat u de best mogelijke training krijgt, zodat u uw cursus zelfverzekerd en gerustgesteld kunt voltooien om uw nieuwe vaardigheden uit te voeren, zodat u zich alleen hoeft te concentreren op het maximale uit uw praktijktraining halen. 

Welke andere cursussen kan ik in pmu doen?

De vraag naar permanente make-up behandelingen neemt toe. Om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van klanten, wilt u misschien andere permanente make-upbehandelingen aan uw menu toevoegen, zoals Microblading . Deze methode gebruikt een combinatie van handgereedschap en naald om realistische hairstroke-wenkbrauwen te creëren.