Wil je een Emsculpt kopen? Dit is een multifunctioneel instrument voor lichaamsvorming en spieropbouw. Het is geschikt om af te slanken, vorm te geven, spieren op te bouwen, vet op te lossen en goed voor de gezondheid.

Professionele EMS-sculpt apparatuur voor schoonheidssalons en sportscholen die hun klanten de meest actuele en effectieve niet-invasieve lichaamscontourbehandelingen willen bieden. Em Body Sculpt bouwt spieren op en verbrandt tegelijkertijd vet. Elektromagnetische pulsen induceren supra-maximale spiercontracties die spierweefsel dwingen zich aan te passen, wat leidt tot een toename van spiergroei terwijl vet wordt verbrand door lipolyse.

De niet-invasieve HI-EMT-technologie (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) induceert super maximale spiercontracties die niet bereikt kunnen worden door vrijwillige contracties. Wanneer het wordt blootgesteld aan super maximale contracties, wordt het spierweefsel gedwongen zich aan te passen aan dergelijke extreme omstandigheden.

Het reageert met een diepgaande hermodellering van de innerlijke structuur die resulteert in spieropbouw en vetverbranding.

Bekijk onze cursus voor bodycontouring

7 Tesla High Intensity

Tesla Sculpt gebaseerd op 7 Tesla hoge intensiteit magnetische energie, die grote spieren van het menselijk lichaam kunnen behandelen. Dit hoge energieniveau zorgt ervoor dat spieren kunnen reageren met een diepgaande hermodellering van de innerlijke structuur.

Onafhankelijk gecontroleerde handgrepen – Flexibeler in gebruik.

 • Hoge efficiëntie – TeslaSculpt stelt u in staat om 20.000 sit-ups te doen in 30 minuten voor versteviging, spieropbouw en terwijl u tegelijkertijd vet oplost.
 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.
 • Nul verbruiksartikelen.

Hoe werkt het vormgeven van lichaamscontouren?

 

Spieren kweken

Gebruik van HI-EMT-technologie (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) om autologe spieren continu uit te zetten en samen te trekken en extreme training uit te voeren om de interne structuur van de spier diep te hervormen, dat wil zeggen de groei van spierfibrillen (spiervergroting) en nieuwe te produceren eiwitketens en spiervezels (spierhyperplasie), om de spierdichtheid en het volume te trainen en te vergroten.

In tegenstelling tot vrijwillige spiercontracties, zijn de supramaximale contracties onafhankelijk van de hersenfunctie. De HI-EMT gebruikt een specifiek frequentiebereik dat geen spierontspanning mogelijk maakt tussen twee opeenvolgende stimulaties.

Vet verbranden

De 100% extreme spiercontractie van HI-EMT-technologie kan een grote hoeveelheid vetafbraak veroorzaken, vetzuren worden afgebroken uit triglyceriden en worden opgehoopt in vetcellen. De concentraties vetzuren zijn te hoog, waardoor de vetcellen apoptose krijgen, die binnen enkele weken door de normale stofwisseling van het lichaam worden uitgescheiden. Daarom kunnen we tijdens het afslanken met de emsculpt de spieren versterken en vergroten, en tegelijkertijd vet verminderen.

Veilige en comfortabele behandeling (HIEMT) Elektromagnetische spiertrainertechnologie met hoge intensiteit Het is alsof je 20.000 crunches of squats doet in slechts 30 minuten zonder het harde werk en zweet.

 30 minuten behandelingen

Behandelingen zijn snel en kunnen tijdens een lunchpauze worden uitgevoerd. Klinisch bewezen Volledig getest in 7 onafhankelijke onderzoeken op veiligheid en effectiviteit.

Sterkere stimulatie

Dubbel laagse spoel genereert diepere en sterkere elektromagnetische effecten met hoge intensiteit.

Bodycontouring: Vier magnetische stimulatie-applicators om al uw zorgen onafhankelijk of gelijktijdig te behandelen.

Verschillende modus: Verbetering van spierkracht, spierkwaliteit en spieruithoudingsvermogen op verschillende niveaus: HIIT- Intervaltrainingsmodus met hoge intensiteit voor aerobe vetreductie

Verhoog de spierkracht, het cardiovasculaire uithoudingsvermogen en het glucosemetabolisme, consumeert overtollige calorieën en verminder vet.

Spierversterkende trainingsmodus

Focus op spiergroei en behoud een goede gezondheid door spiergroei te stimuleren.

Kracht -Spierkrachttrainingsmodus

Alleen spierkracht vergroten zonder spiermassa te vergroten

Toepassingen

De emsculpt-behandelingssessie van Lason groothandel vereist geen verdoving, incisies of ongemak. In feite kunnen cliënten achterover leunen en ontspannen, terwijl het apparaat het equivalent van meer dan 20.000 pijnloze crunches of squats uitvoert.

Een enkele behandelingssessie duurt slechts 30 minuten en er is geen downtime. 2-3 behandelingen per week zou voor de meeste mensen voldoende zijn voor een perfect resultaat. Over het algemeen worden 4-6 behandelingen aanbevolen.

Bovendien is de emsculpt van Lason groothandel een uiterst efficiënte behandeling die plaatsvindt in de loop van 10-14 dagen, in plaats van maanden, en het produceert ook meer strakke buikspieren en gespannen billen binnen twee tot vier weken.

Kan de behandeling op verschillende delen van het lichaam gedaan worden?

Magnetisch afslanken is speciaal ontworpen om de spieren in verschillende delen te vergroten, zodat het heupen kan liften, dijvet kan verminderen, armen dunner kan maken, de buikspieren kan vergroten en het lichaam kan vormen zonder de borst te verminderen.

 • Taille
 • Zitvlak
 • Dijen
 • Arm

Wat zijn de voordelen van een emsculpt kopen?

CE-goedgekeurd en het proces is pijnloos en niet-invasief.

 • Spieren opbouwen
 • spiermassa met 16% te vergroten
 • Eenvoudige bediening, bespaart moeite en tijd
 • Vet verminderen
 • Vet met 21% te verminderen
 • Spieren ontspannen
 • Hervorm de spierlijn, schoonheid van buiten en gezondheid van binnen
 • Pijnloze en onschadelijke, veilige wetenschap

Ben je van plan om een em sculpt apparaat te kopen dan krijg je er een korte training middag bij. Deze training wordt gevolgd bij Huidspecialist opleidingen. Meer informatie? Onze medewerkers staan je graag te woord.