EOS Diode Ice Laser voor Laserontharing

De EOS Diode Ice Laser is de meest geavanceerde methode ter wereld voor het verwijderen van ongewenst haar. Deze behandeling is speciaal ontworpen om effectiever en comfortabeler te zijn dan andere methoden, waardoor ongewenst haar sneller en met minder ongemak voor de patiënt kan worden verwijderd.

Bekijk onze cursus permanent ontharen met Diode Ice Laser

Hoe werkt de EOS Diode Ice Laserbehandeling?

De laser zendt een zeer geconcentreerde lichtstraal uit, die wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes. De laserpuls duurt slechts een fractie van een seconde, genoeg om het haar te verwarmen en de groei van nieuwe haren te remmen. Deze methode is effectief voor zowel kleine als grote behandelgebieden, maar grijze haren worden niet verwijderd omdat zij geen pigment bevatten.

Om ervoor te zorgen dat alleen de haarzakjes worden verwarmd en niet de omliggende huid, maakt een speciaal koel handstuk direct contact met de huid, waardoor zelfs de meest gevoelige huid behandeld kan worden. De laserenergie wordt gericht op de haarzakjes, terwijl de bovenste huidlagen koel blijven tijdens de behandeling.

De haren in de actieve groeifase (anagene fase) worden het meest beïnvloed door de laser. Aangezien haren niet allemaal tegelijkertijd in deze fase verkeren, zijn meerdere behandelsessies nodig voor het beste resultaat. Het aantal benodigde sessies varieert, waarbij sommige cliënten baat hebben bij zes sessies, terwijl anderen vier tot acht sessies nodig kunnen hebben.

Hoewel de laserbehandeling licht ongemak kan veroorzaken, tolereren de meeste cliënten de procedure goed. Na de behandeling kunnen roodheid en zwelling rond de haarzakjes optreden, wat wijst op een gewenste reactie van de follikel op de behandeling. De meeste mensen kunnen direct na de procedure terugkeren naar hun normale activiteiten.

De Diode Ice Laser is de perfecte oplossing voor permanente haarverwijdering. Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van deze innovatieve behandeling aan je salon, neem dan contact op met de Huidspecialist Opleidingen voor meer informatie.