Word een gecertificeerde Henna Brow-professional met deze diepgaande training!

Zin om een ​​nieuw avontuur te beginnen? Wil je eigen baas worden? Wilt je deze behandeling toevoegen aan jouw behandellijst?

onze Henna Brow Styling cursus is ontworpen om je een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen te leren die momenteel binnen de branche worden aangeboden.

Dit is een natuurlijk alternatief voor andere chemische kleurstoffen en is plantaardig, waardoor het een aantrekkelijke optie is om de wenkbrauw te kleuren en een expressievere wenkbrauw te creëren. Henna zorgt ook voor een betere look die een dichtere, vollere wenkbrauw geeft.

Je leert een reeks procedures voor het verzorgen van de wenkbrauwen, waaronder warm harsen en het aanbrengen van henna van de wenkbrauwen, zodat je deze veelgevraagde behandeling op competente wijze kunt aanbieden, een natuurlijk ogende bogen en een gedefinieerde wenkbrauwvorm voor uw klanten.

Bekijk onze cursus voor henna brow styling

Onze henna brow cursus is voor de ervaren schoonheidsspecialisten en starters.

Er is geen schoonheidskennis of andere kwalificaties nodig om deze behandeling te leren en uit te voeren. Deze cursus is ook geschikt voor bestaande schoonheidsspecialisten die deze behandeling aan hun portfolio willen toevoegen!

Ontworpen om u te voorzien van grondige kennis, vaardigheden en praktijk die nodig zijn om te beginnen in deze zeer lucratieve carrière.

 

Wat houdt de opleidingscursus henna brows in?

Je leert eerst alle belangrijke theorie, daarna breng je alles in de praktijk met je live model, je oefent niet op elkaar omdat we je tijd in de klas waarderen om te leren en te oefenen, en vermijden dat anderen op jou oefenen.

Bij de Huidspecialist opleidingen bieden we altijd doorlopende ondersteuning ook na je henna brow training. We trainen je niet en laten je dan achter, we blijven je begeleiden tijdens je wimperreis.

Leer hoe u de HENNA BROWS maakt in een stapsgewijze procedure bij Huidspecialist opleidingen