Als u op zoek bent naar een niet-invasieve manier om uw lichaam te contouren en vet te verliezen, kunt u HIFU-lichaamscontouren overwegen. HIFU, of high-intensity focused ultrasound, is een nieuwe technologie die ultrasone energie gebruikt om vetcellen aan te pakken en te vernietigen.

Wat is HIFU?

 HIFU-lichaamscontouren zijn een veilig en effectief alternatief voor chirurgie en kunnen worden gebruikt om specifieke delen van het lichaam aan te pakken, waaronder de buik, dijen en armen. HIFU kan ook worden gebruikt om cellulitis te verbeteren.

De resultaten van HIFU-lichaamscontouren worden meestal binnen een paar weken gezien en er is geen downtime of herstelperiode. HIFU is een betaalbare optie voor mensen die hun uiterlijk willen verbeteren zonder operatie.

We zijn hier om veelvoorkomende misvattingen over chirurgie en niet-chirurgische vetverwijdering aan te pakken, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw gezondheid en welzijn.

Waarom zou u kiezen voor niet-chirurgische vetverwijdering?

Laten we reëel zijn. We zijn altijd uitgeput. Het bijhouden van werk- en sportschoolroutines, het plannen en koken van voedzame maaltijden en het uitvoeren van verantwoordelijkheden als moeders/vaders/vrienden/zussen/broers.

Wie heeft er drie uur per dag om te sporten om af te vallen, strakker te worden en die vervelende, hardnekkige vetzakken te elimineren?

Dat is de aantrekkingskracht van niet-chirurgische vetverwijderingsprocedures (ook bekend als ‘niet-chirurgische lipo’) zoals HIFU Body Contouring, die vooral gunstig is voor kleine delen van lichaamsvet zoals onze binnenkant van de dijen, buik, armen en kin. Ze zijn snel en pijnloos, zonder downtime, ongemak of littekens. Het extra voordeel van HIFU is dat het de huid strakker maakt!

Bekijk onze cursussen HIFU

Wat betekent HIFU Body Contouring precies?

HIFU is geweldig voor het verwijderen van de laatste millimeters hardnekkig vet. Er wordt gebruik gemaakt van 10D HIFU, de nieuwste ultrasone technologie voor lichaamsvorming. Niet-invasieve vetreductietherapie is snel, pijnloos en vereist geen downtime omdat er geen chirurgie of naalden worden gebruikt. Als bonus verstevigt en verjongt het de huid.

7 dingen die u moet weten over HIFU-behandelingen

Als u zich zorgen maakt over een ouder wordende of slappe huid, bent u niet de enige.

Een recent onderzoek toonde aan dat meer dan 3 op de 4 volwassenen in Nederland veranderingen willen aanbrengen in ten minste één deel van hun lichaam, waarbij 40% van de millennials in het verleden een cosmetische ingreep heeft ondergaan.

“Veel millennials zien cosmetische verbeteringen als onderdeel van hun grotere zelfzorgroutine, niet anders dan naar de sportschool gaan of voor hun huid zorgen. Ze staan meer open voor het idee dat schoonheid een gevoel van vertrouwen is in plaats van een bepaald fysiek kenmerk, en dat het uniek en op maat gemaakt kan zijn voor elk individu.

De manier waarop we deze veranderingen in ons uiterlijk aanbrengen, verandert echter ook. Meer ondervraagden overwogen niet-chirurgische alternatieven voor chirurgische behandelingen, waarbij de angst voor complicaties of een slecht resultaat de grootste zorgen waren. Maar vrees niet meer, want er zijn behandelingen die vergelijkbare of zelfs betere resultaten bieden dan chirurgische behandelingen, zonder risico’s of downtime.

HIFU Gezichtsbehandeling

HIFU-behandeling (High Intensity Focused Ultrasound) is nu een van de meest gewilde niet-chirurgische liftbehandelingen in Nederland voor gezicht, hals en lichaam. In slechts één sessie ziet u merkbare resultaten, zoals het strakker en liften van de huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en een aanzienlijk verbeterde huidskleur. De behandeling is geschikt voor vele delen van het gezicht en lichaam, met resultaten die tot drie jaar aanhouden. In tegenstelling tot onder het mes gaan, is er geen downtime na de behandeling, waardoor u direct daarna kunt terugkeren naar uw normale routine.

We bieden de HIFU 10D- aan. Er zijn echter verschillende dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een HIFU-behandeling boekt. In dit artikel beantwoorden we enkele van de meest voorkomende en essentiële vragen die u moet stellen voordat u een HIFU-behandeling krijgt.

Is HIFU geschikt voor mij?

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar elasticiteit en stevigheid. Veel factoren kunnen bijdragen aan het versnellen van het verouderingsproces, waaronder niet genoeg slaap, een slecht dieet en een stressvol en druk leven. Als je hebt gemerkt dat je levensstijl zijn tol heeft geëist van je huid, is het misschien tijd om een HIFU-behandeling te overwegen.

HIFU is echter niet voor iedereen de beste optie of geschikt. Meestal maakt de procedure het grootste verschil voor mensen ouder dan 30 jaar, met milde tot matige huidverslapping. Degenen die jonger zijn, zien misschien niet zoveel verschil als ze zouden willen, simpelweg omdat hun huid nog steeds erg stevig is.

Degenen die een bijzonder losse huid hebben, of een huid die bijzonder door foto’s is beschadigd, moeten mogelijk meerdere sessies ondergaan voordat ze de resultaten van de behandeling kunnen zien.

Bovendien zijn degenen die ouder zijn met gevorderde fotoveroudering, aanzienlijke huidverslapping of ernstige verslapping van de huid in het nekgebied mogelijk niet de beste kandidaten voor HIFU en zijn ze mogelijk beter geschikt voor chirurgische opties.

HIFU wordt ook niet aanbevolen voor iedereen die lijdt aan open laesies, huidinfecties of ernstige of cystische acne.

De beste manier om erachter te komen of HIFU u ten goede kan komen, is door een consult af te spreken met uw behandelaar, die u kan adviseren over de resultaten die u kunt verwachten met een 10D HIFU-behandeling. We kunnen ook alternatieven voorstellen waarbij u geen goede kandidaat bent voor een HIFU-behandeling, maar toch graag uitstekende resultaten wilt zien.

Hoe lang duurt een HIFU-behandeling, wanneer zie ik resultaat en hoe lang houden mijn resultaten aan?

Veel van onze klanten hebben veel vragen over timing als het gaat om 10D HIFU-behandeling, en dat is begrijpelijk. Misschien heb je een groot evenement op komst en wil je weten wanneer je je behandeling moet laten doen om er op je best uit te zien.

Evenzo, als u investeert in een HIFU-behandeling, wilt u weten dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt en of andere behandelingen langer resultaten kunnen opleveren.

Duur van de behandeltijd

Afhankelijk van de gebieden die worden behandeld, varieert de behandeltijd van 1-3 uur. U kunt echter meteen terugkeren naar uw normale routine – er is geen hersteltijd. Dit is de reden waarom veel mensen de voorkeur geven aan HIFU boven andere behandelingen. U kunt echter wat roodheid ervaren. Zwelling of tintelingen, maar dit is volkomen normaal.

Tijdlijn van de resultaten

In termen van hoe snel u resultaten kunt verwachten, zoals we eerder hebben besproken, kan dit afhangen van de aard en ernst van uw huidproblemen. Veel van onze cliënten hebben maar één behandeling nodig om resultaat van HIFU te zien. Aan de andere kant, afhankelijk van het collageenopbouwproces van de cliënt en de biologische reactie op ultrasone energie en het collageenopbouwproces van de cliënt, hebben bepaalde mensen baat bij een vervolgbehandeling 8-12 weken na de eerste HIFU-sessie.

U kunt 12 weken na de behandeling resultaten van HIFU verwachten, waarbij verdere verbeteringen in probleemgebieden tot 6 maanden worden gemeld.

Langdurige resultaten

Cliënten kunnen 2 tot 3 jaar genieten van de resultaten van een HIFU-behandeling. Over het algemeen raden we klanten aan om ongeveer elk jaar een aanvulling te laten doen voor optimale blijvende resultaten. Met een voortdurende HIFU-behandeling kunt u het verouderingsproces gracieus trotseren met een strakke, jeugdige, stralende huid.

Hoe kies je een kliniek voor een niet-chirurgische facelift HIFU-behandeling?

Als u nog nooit eerder behandelingen heeft gehad die vergelijkbaar zijn met HIFU, begrijpen we dat het kiezen van het juiste behandelcentrum voor u overweldigend kan lijken. Met veel opties en veel verschillende beoefenaars, hoe weet u welke voor u geschikt is?

Als je hebt gelezen over de voordelen van HIFU en weet dat dit de behandeling is waar je voor wilt gaan, wil je een ervaren behandelaar kiezen die begrijpt hoe je de behandeling moet gebruiken voor optimale resultaten. U zult de beoordelingen van eerdere patiënten willen bekijken, zodat u de ervaring en het serviceniveau kunt begrijpen dat u kunt verwachten. U zult ook het centrum willen bezoeken om er zeker van te zijn dat u zich op uw gemak en gelukkig voelt met de omgeving. Hoewel HIFU niet-invasief is, wilt u zich toch op uw gemak voelen terwijl de procedure wordt uitgevoerd.

Lost HIFU mijn probleemgebieden op?

Zoals we hebben besproken, is de gemakkelijkste manier om te begrijpen of HIFU u kan helpen met het esthetische probleem dat u wilt oplossen, contact op te nemen met ons team. Het kan ook helpen om te begrijpen hoe HIFU werkt.

Bij niet-chirurgische facelifts en andere behandelingen wordt : HIFU Ultra-energie naar onder de huid gestraald en bereikt deze op 3 verschillende niveaus of lagen van de huid. HIFU kan doordringen en de oppervlakkige epidermis  van de huid, de dermis en het oppervlakkige musculoaponeurotische systeem, of SMAS, aantasten.

De SMAS is de weefsellaag die chirurgen strak trekken tijdens een chirurgische faceliftprocedure. De thermische energie verwarmt het SMAS-weefsel veilig en de huid trekt samen, wat resulteert in een verstrakking van de huid en de vorming van nieuw collageen. Nieuwe collageenproductie zorgt voor een verstrakkend effect op langere termijn. effect.

Dit verklaart in het algemeen hoe HIFU werkt en helpt om het faceliftingproces in het algemeen te begrijpen, maar hoe zit het met specifieke probleemgebieden?

Kan HIFU mijn onderkin verbeteren?

Als een ‘onderkin’ uw aandachtspunt is, kan een HIFU-behandeling zeker helpen. Door het aanspannen van het kaaklijngebied en het stimuleren van de collageenproductie, kunt u een vermindering van uw onderkin en een strakkere, meer gedefinieerde kaaklijn verwachten.

Kan HIFU mijn voorhoofdslijnen en rimpels verbeteren?

Ja, de 10D HIFU kan een aanzienlijk verschil maken voor het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels op uw voorhoofd. HIFU is een uitstekend alternatief voor botox of andere fillers en injecteerbare oplossingen, en zorgt voor een natuurlijkere look en feel, met langdurigere resultaten.

Neem contact op met onze ervaren consultants voor de 10D HIFU als u interesse heeft in een opleiding of apparatuur.