HIFU voor het lichaam cursus

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) voor vetverwijdering en lichaamssculptuur is de nieuwste cursus op esthetisch gebied.

We behandelen de kernkennis achter de behandeling, gevolgd door uitgebreide praktische training om ervoor te zorgen dat al onze afgestudeerden volledig bekwaam zijn en veilig en effectief HIFU-behandelingen op het lichaam kunnen uitvoeren.

HIFU voor de lichaamsbehandeling 

HIFU for the Body is een niet-invasieve vetreductiebehandeling die zich richt op onderhuids vetweefsel door gebruik te maken van High Intensity Ultrasound-energie, waardoor thermische coagulatie van vetcellen wordt veroorzaakt. De energie die de huid binnendringt, vernietigt het vetweefsel, waardoor triglyceriden vrijkomen. De beschadigde cellen trekken macrofagen aan en trekken deze naar het behandelde gebied. Microfaag verzwelgen en verwijderen vetcellen volgens de natuurlijke metabolische processen van het lichaam.

Bekijk onze cursus voor lichaamsvetverwijdering en lichaamssculptuur

HIFU voor het lichaam helpt niet alleen om vetweefsel te verminderen zonder de huid te beschadigen, maar de positieve invloed van de temperatuur stimuleert ook fibroblasten en krimpt collageen, wat het algehele effect van huidverstrakking heeft.

Voordelen van behandeling met gefocuste ultrasone intensiteit met hoge intensiteit (HIFU)

Vaak kan één enkele behandeling leiden tot grote verbeteringen die zich zullen blijven ontwikkelen naarmate het lichaam nieuw collageen blijft produceren.

De precieze levering van energie zorgt voor veiligheid en nauwkeurigheid, waardoor schade aan de huid, het omliggende weefsel en de inwendige organen wordt voorkomen.

Gebruik van HIFU voor het verminderen van onderhuids vet en huidverstrakking heeft geen acute, langdurige bijwerkingen.

Deze behandeling zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Zou je graag je salon uit willen breidden met de behandeling  hifu lichaam en een Hifu kopen? volg dan de cursus Hifu bodycontouring behandeling bij de huidspecialist opleidingen. Wij hebben via groothandel Lason ook verschillende hifu apparatuur ter beschikking. Waaronder de 3D hifu, 7D hifu en Hifu met radio frequentie.