Zou je graag een hifu willen kopen om deze mooie verstrakkende behandeling te geven in je eigen salon?

High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) voor gezicht en hals

De hifu apparatuur bij Lason groothandel worden geleverd met een gratis cursus bij de huidspecialist opleidingen. We behandelen de kernkennis achter de behandeling, gevolgd door uitgebreide praktische training om ervoor te zorgen dat al onze cursisten volledig bekwaam zijn en veilig en effectief HIFU-behandelingen op het gezicht en de nek kunnen uitvoeren.

Bekijk onze cursus voor hifu behandelingen

Inleiding cursus hifu

Voor de High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) voor gezichts- en halsbehandeling wordt energie diep onder de huid geleverd bij geschikte temperaturen, op drie afzonderlijk gekozen niveaus (4,5 mm, 3,0 mm en 1,5 mm). Deze warmte veroorzaakt de vorming van een reeks thermische coagulatiepunten van ongeveer 1 mm in blokjes. Temperaturen tussen 60 – 70 graden Celsius leiden tot collageendenaturatie, waardoor collageen zichzelf snel herstelt. Hermodellering van collageen, evenals zichtbare veranderingen, kunnen onmiddellijk na de behandeling worden waargenomen, maar de volledige voordelen zullen naar verwachting drie maanden na de behandeling worden waargenomen. Dit is een van de meest populaire behandelingen in de branche, aangezien de resultaten 1-2 jaar kunnen aanhouden, waardoor HIFU bekend staat als het “niet-chirurgische alternatief voor de facelift”.

De effecten van veroudering en zwaartekracht op onze huid worden gecompenseerd door een niet-invasieve HIFU-behandeling waarbij het lichaamseigen herstellende vermogen wordt gebruikt om de huid van het gezicht, de hals, onder de kin en het decolleté te liften, de wenkbrauwen op te liften en rimpels en lijntjes glad te strijken. Het is veilig en effectief. HIFU behandelt weefsel dat anders alleen door een operatie kan worden bereikt. HIFU kan onder de oppervlakte van de huid gaan zonder de buitenhuid te breken en in de dermis en SMAS-laag reiken. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

 

Bied het veilige antwoord op verslapping in uw salon

Dus, wat is HIFU precies? Welnu, HIFU staat voor gefocusseerde ultrageluid met hoge intensiteit en wordt gebruikt als een eenmalige (nou ja, om de 1 tot 3 jaar) behandeling om de gezichts- en halshuid te verstevigen en te liften. HIFU-behandelingen stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en zullen door een ‘ultrasone facelift’ merkbare effecten geven, zonder de huid te beschadigen.

HIFU-behandelingen werden voor het eerst geïntroduceerd in 2007, maar het is pas sinds 2013 dat deze uitstekende behandeling furore maakt en snel in populariteit groeit als een effectieve niet-invasieve cosmetische behandeling! Het proces werd in 2012 door de Amerikaanse FDA goedgekeurd en we zijn in 2014 begonnen met het aanbieden van de ultrasone facelift en HIFU-training.

Zou je graag je salon uit willen breidden met deze behandeling en een Hifu kopen? volg dan de cursus Hifu behandeling bij de huidspecialist opleidingen. Wij hebben via groothandel Lason ook verschillende hifu apparatuur ter beschikking. Waaronder de 3D hifu, 7D hifu en Hifu met radio frequentie.