HIFU gebruikt de kracht van ultrageluid om het effect van zwaartekracht en huidveroudering tegen te gaan en om de huid veilig te liften en strakker te maken. HIFU & RF stimuleert op natuurlijke wijze de groei van collageen zonder de buitenste laag van de huid te beschadigen. HIFU is de toekomst van de esthetische geneeskunde.

Huidspecialist opleidingen is verheugd om HIFU en RF te presenteren als een gecombineerde training en een grondige gids voor de behandeling van verschillende aspecten van veroudering.

HIFU wordt in de medische wereld gebruikt voor tumoren. Het werd voor het eerst gemeld voor esthetisch gebruik in 2008. In 2018 werd het HIFU-apparaat goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en gebruikt om lijnen en rimpels van de bovenste borst en halslijn te verbeteren.

Het wordt nu beschouwd als de toekomst van de esthetische geneeskunde.

Bekijk onze cursus voor hifu & RF behandelingen

Hoe werkt het?

HIFU gebruikt de kracht van ultrageluid om het effect van zwaartekracht en huidveroudering tegen te gaan om de huid veilig te verstrakken en te verstevigen. Beide stimuleren op natuurlijke wijze de groei van collageen zonder de buitenste laag van de huid te beschadigen.

 

Waarom word HIFU gecombineerd met RF

RF geeft snel mooie resultaten maar die zijn van korte duur. De oplossing? RF Gecombineerd met HIFU geeft prachtige en langdurige resultaten.

 

Wat zijn de voordelen van het aaanbieden van HIFU & RF?

  • HIFU gaat veel dieper in en voorbij de dermis en kan de SMAS-spierlaag bereiken. – HIFU IS DE TOEKOMST!
  • De resultaten vervangen de traditionele chirurgische faceliftprocedure.
  • Langdurige verstevigende en huidverstrakking resultaten na één behandeling.
  • Gezichtsverstrakking en verjonging; ideaal voor volumeverlies, versteviging van een slappe huid en vermindering van rimpels.
  • Niet-invasief en pijnloos
  • Geschikt voor alle huidtypes en etniciteiten.
  • Geen uitvaltijd, onmiddellijke en progressieve resultaten.

Als je het hifu met RF apparaat koopt, krijg je de cursus gratis.

Zou je graag je salon uit willen breidden met de behandeling  hifu met RF en een Hifu RF apparaat kopen? volg dan de cursus Hifu RF behandeling bij de huidspecialist opleidingen. Wij hebben via groothandel Lason ook verschillende hifu apparatuur ter beschikking. Waaronder de 3D hifu, 7D hifu en Hifu met radio frequentie.