Veel van de standaardlasers op de markt zijn ofwel niet krachtig genoeg om de inkt in deeltjes te breken die klein genoeg zijn om de gewenste resultaten te bereiken, of andere lasers gebruiken te veel warmte, wat uiteindelijk de omringende huid beschadigt. De Picolaser vvan Lason groothandel gebruikt geen warmte – hij maakt gebruik van ultrakorte “picoseconde” uitbarstingen van energie, dus niet alleen wordt de inkt van de tatoeage afgebroken tot kleine deeltjes die veel kleiner zijn dan andere lasers kunnen, de huid verdraagt ook minder trauma vanwege de picoseconde (zeer korte) puls van de technologie. Door minder warmte te gebruiken en alleen op de inkt te richten, wordt de huid minder beschadigd.

De minder schadelijke technologie van Picolasertattoo-verwijdering zorgt voor betere resultaten in minder behandelingen, zonder bijwerkingen. De nieuwere Pico-apparaten bieden een beter resultaat op tatoeages van alle kleuren en maten, in alle huidtinten, en vereisen minder sessies met snellere, comfortabelere behandelingen. Er blijft echter nog steeds een enorme variatie bestaan, afhankelijk van

  • de grootte,
  • kleur,
  • locatie van de tattoo
  • Diepte
  • Intensiteit
  • type inkt dat wordt gebruikt.

Omdat elke tatoeage anders is, bieden we gratis consulten voor het verwijderen van tatoeages. Zodra onze laserspecialiste de grootte en kleuren van uw tatoeage heeft onderzocht, kan zij u een redelijker idee geven van het aantal behandelingen dat nodig kan zijn voor totale verwijdering. Cliënten moeten doorgaans verwachten dat de tatoeage na elke laserbehandeling met 20-25% wordt verwijderd, hoewel de grootte van de tatoeage, de kleuren en het type / de dichtheid van de inkt bijdragende factoren zijn. Voor een optimaal resultaat moet elke behandeling met een tussenpoos van 6-8 weken worden uitgevoerd.

Bekijk onze cursussen tattoo verwijderen

Is PicoLaser Tattoo Removal veilig?

Wanneer uitgevoerd door opgeleide en ervaren laserspecialisten, is het verwijderen van Picolaser tatoeages volkomen veilig.

Wil je graag tattoos en pmu verwijderen met de pisolaser? De Huidspecialist Opleidingen verzorgt opleidingen voor het verwijderen van tattoos en wij staan je graag te woord voor eventuele vragen over de opleiding tattoo verwijderen.