Met Cryolipolyse worden vetcellen voor altijd geëlimineerd. De bevriezingstechnologie die in Cryolipolyse wordt gebruikt, bevriest letterlijk de vetcellen in de beoogde behandelingsgebieden. Je lichaam elimineert die cellen vervolgens en verwijdert ze op natuurlijke wijze. Binnen één tot drie maanden zul je een slankere jij zien.

Hoe lang gaat Cryolipolyse mee?

Goed nieuws dames en heren! Cryolipolyse gaat namelijk voor de lange termijn mee. De vetcellen die in het Cryolipolyse-proces worden bevroren en vervolgens door je lichaam opnieuw worden opgenomen en afgestoten, keren niet meer terug. Met een gezonde levensstijl zijn de resultaten langdurig. Dat gezegd hebbende, wordt Cryolipolyse aanbevolen voor mensen die binnen 10 kilo of minder van hun streefgewicht zijn en inspannings- en dieetresistent vet hebben in behandelingsgebieden.

Komt vet terug na Cryolipolyse?

In combinatie met de vraag: “Hoe lang gaat Cryolipolyse mee?” vragen velen: “Komt vet terug na Cryolipolyse?”

Om deze vragen te beantwoorden, is het handig om te verduidelijken dat Cryolipolyse een vetverliesbehandeling is versus een afslankbehandeling. Wat is het verschil, vraag je je misschien af?

Ieder van ons komt ter wereld met een bepaald aantal vetcellen. Wanneer we aankomen, betekent dit dat onze vetcellen groter worden, en als gevolg daarvan worden we groter of groter in omvang. Als we afvallen, worden onze vetcellen kleiner en dunner. Maar met Cryolipolyse komen de ingevroren cellen niet meer terug. De vermindering van vetcellen in behandelgebieden resulteert in een verlies van centimeters in die gebieden.

Als u begint aan te komen na het ontvangen van Cryolipolyse-behandelingen, worden de vetcellen groter of nemen ze in omvang toe, wat betekent dat u centimeters kunt winnen in behandelde en onbehandelde gebieden. Hoewel met een gezonde levensstijl, kunnen de resultaten van vetvermindering langdurig zijn, zoals eerder vermeld.

Bekijk onze cursussen cryolipolyse

Tot 25% vetvermindering!

De resultaten van Cryolipolyse voor en na zijn verbluffend. Tot 20 tot 25% van het vet in de te behandelen gebieden wordt binnen 1 tot 3 maanden na een Cryolipolyse-behandeling verminderd. Dat zijn Cryolipolyse voor en na resultaten die de moeite waard zijn om enthousiast over te worden!

Hoe lang duurt het voordat ik Cryolipolyse resultaten zie?

De resultaten van Cryolipolyse worden meestal slechts enkele weken na de behandeling gezien. Over het algemeen duurt het één tot drie maanden voordat optimale en maximale resultaten zichtbaar zijn. De eerste resultaten zijn al binnen drie tot vier weken na uw Cryolipolyse-behandeling zichtbaar. De resultaten variëren zoals gewoonlijk van persoon tot persoon, op basis van de hoeveelheid vet, de te behandelen gebieden, het aantal ontvangen behandelingen en de lichaamschemie van een persoon.

Hoe werkt Cryolipolyse?

Tijdens een Cryolipolyse-behandeling worden de vetcellen behandeld met een state-of-the-art bevriezingstechnologie die bekend staat als cryptolyse (de wetenschappelijke term). Behandelgebieden zijn gemarkeerd en er worden peddels op de gebieden geplaatst, zodat de technologie zijn werk kan doen. Sommigen voelen een licht koud, trekkend gevoel tijdens de behandeling. Velen ontspannen, rusten, lezen en werken zelfs tijdens de behandeling.

Omdat vetcellen niet van koude omstandigheden houden, doet de bevriezingstechnologie wat de naam doet vermoeden: het bevriest de vetcellen. Het buitenmembraan van de cellen breekt af en de cellen sterven af. De bevroren vetcellen worden uiteindelijk op natuurlijke wijze uit het lichaam geëlimineerd. De vetcellen rondom het te behandelen gebied blijven gezond en intact.

Resultaten zijn over het algemeen binnen één tot drie maanden na een Cryolipolyse-behandeling te zien om een gezondere, meer gevormde u te onthullen.

Voor welke delen van het lichaam werkt Cryolipolyse?

Cryolipolyse voor de volgende behandelingsgebieden:

  • Buik
  • Bovenarmen
  • Dijen
  • Flanken (love handles)
  • Knieën
  • Onder de billen (bananenrol)
  • BH Vet
  • Onder de kin (onderkin)
  • Vet terug

Wil je graag een expert worden in vet bevriezen? Volg dan de cursus Cryolipolyse bij de huidspecialist Opleidingen en start met de beste apparatuur