Klaar voor langdurige ontharing en een zijdezachte huid? Zoek niet verder!

De Huidspecialist en Lason groothandel bieden professionele ontharingsapparatuur van topkwaliteit voor schoonheidssalons.

Diode laserapparaten met slimme software

Diode-lasers worden erkend als de meest effectieve methode voor ontharing. Ze bieden langdurige resultaten en comfort tijdens de behandeling.

Onze professionele diode laserapparaten zijn geavanceerd en bieden meer dan alleen ontharing. Ze helpen bij huidanalyse en assisteren zelfs minder ervaren behandelaars bij het uitvoeren van succesvolle ontharingsbehandelingen. Met deze apparaten kunt u de voortgang van uw cliënten gemakkelijk bijhouden en een uitzonderlijke behandeling en resultaten leveren.

Bekijk onze cursus permanent ontharen met Diode Ice Laser

Professionele IPL ontharing en huidverjonging

Onze IPL-huidbehandelingsapparaten zijn ontworpen om een volledig schoonheidspakket te bieden aan uw klanten. Naast effectieve ontharing voor verschillende huid- en haartypes, bieden onze IPL-apparaten ook anti-aging huidverjonging, het verwijderen van ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

Kies de juiste professionele laser ontharingsapparatuur voor uw salon

Bij Lason groothandel vindt u de beste Diode Laser Ontharingsapparaten en IPL Huidbehandelingsapparaten van hoogwaardige kwaliteit. We bieden ook multifunctionele apparaten aan die ontharing combineren met laser-tatoeageverwijdering en radiofrequentiebehandeling.

Ongeacht of u een spa-manager, schoonheidsspecialist of individuele gebruiker bent, wij hebben de perfecte laser ontharingsapparatuur voor uw wensen.

Graag staan de medewerkers van Huidspecialist opleidingen en lason groothandel u persoonlijk te woord.