De populariteit van laserontharing is de afgelopen jaren enorm gestegen – en het is gemakkelijk te begrijpen waarom.

Laserontharingstechnologie is snel geëvolueerd om een ​​snellere, steeds effectievere en vrijwel pijnloze reeks behandelingen mogelijk te maken om ongewenst haar te verwijderen. Het is nu voor iedereen – laserontharing voor mannen en vrouwen, mensen van alle demografische groepen, huidtypes en leeftijden.

De huidige cultuur draait om gemak en optimalisatie van onze dagelijkse routine. Laten we eerlijk zijn – andere ontharingsmethoden blijven grotendeels tijdrovend, ineffectief en eenvoudigweg erg oncomfortabel. Niemand kijkt uit naar de scherpe pijn van harsen en scheren kan vaak leiden tot irritatie van de huid.

Laserontharing biedt de perfecte oplossing – langduriger effect en een natuurlijkere uitstraling. Onze meest geavanceerde machines zorgen voor een snelle, veilige behandeling en laserontharing is niet pijnlijk . Als je nog steeds aan het waxen of scheren bent, is het tijd om over te stappen op laser. 

Bekijk onze cursussen voor laserontharing

De Huidspecialisten in Valkenswaard

Dat gezegd hebbende, om de best mogelijke laserontharingsbehandeling te krijgen , is het essentieel om experts uit de industrie te bezoeken en uw vertrouwen te stellen in ervaren, bekwame therapeuten. Bij de Huidspecialisten is alles eersteklas en is de aandacht voor detail ongeëvenaard. De therapeut zal u raadplegen om de exacte gebieden die u wilt behandelen te identificeren en te bevestigen en deze met een duidelijke pen te markeren om volledige nauwkeurigheid te garanderen.

Tijdens de behandeling zelf vraagt ​​de therapeut regelmatig om ervoor te zorgen dat u zich volledig op uw gemak voelt. De behandeling is snel, soepel en pijnloos, omdat de Huidspecialisten in Valkenswaard alleen de meest geavanceerde technologie gebruikt: de Diode ice laser. Dit is ‘s werelds toonaangevende apparaat voor laserontharing en is in staat om uw hele rug in ongeveer slechts 4 minuten te behandelen, met een geschatte 40% hogere snelheid dan andere ontharingsapparaten.

Veiligheid, doeltreffendheid en snelheid

Als het gaat om apparaten voor laserontharing, regeert de Diode ice laser oppermachtig en wordt het beschouwd als de ultieme ontharingsbehandeling. Er is geen ander apparaat of technologie zoals dit. Het maakt niet uit wat je huid- of haartype is, je kunt er zeker van zijn dat de Diode ice laser je gedekt heeft, om een ​​paar belangrijke redenen:

  • 3D-technologie die tegelijkertijd drie verschillende golflengten uitzendt, elk met hun eigen voordelen:
    • 1064nm – biedt diepe penetratie gericht op diepe haarzakjes en veilig voor donkere huidtypes
    • 808nm – de optimale golflengte voor het veilig verwijderen van grof en fijn haar voor alle huidtypes
    • 755nm – met hoge absorptie door melaninepigmenten om fijn, lichter haar met succes te behandelen
  • De laser zet zich om in thermische energie die op zijn beurt de haargroei beëindigt door omringende stamcellen te vernietigen, waardoor u een duurzamere ontharingsoplossing krijgt.
  • De unieke applicator van het Diode ice laser -apparaat overwint uitdagingen van verschillende huidtypes, haartypes en haardichtheden met ongekende resultaten. Via een extra grote applicator worden per seconde 150 laserstralen op drie golflengten uitgezonden – wat betekent dat uw behandeling veel sneller gaat in vergelijking met andere standaardapparaten.
  • De state-of-the-art technologie levert high fluence en hoogfrequente lasers – dit betekent dat de weefselverwarming geleidelijker verloopt en daarom veiliger is voor de huid. De in-motion methode verdeelt de laserenergie gelijkmatig over de huid voor een homogene dekking met superieure resultaten, een ongelooflijk snelle behandeling en geen pijn.

Voorbereiding op uw laserontharingssessie

Er is zeer weinig voorbereiding nodig voor uw laserontharingssessie. Het enige dat u hoeft te doen, is een mesje pakken en de gebieden scheren die u geacht wordt te hebben behandeld. Voordat de sessie begint, zal uw therapeut u meer vragen over de look die u wilt en de exacte gebieden die u wilt behandelen, voordat u deze gebieden met een pen markeert en doorgaat met ontharen.

Behandeling

De Diode ice laser Titanium heeft een uniek koelsysteem dat bekend staat als IcePlus. Terwijl de therapeut het gladde apparaat over uw huid schuift, werkt het systeem om uw huid continu af te koelen en het risico op brandwonden te minimaliseren. De behandeling is ontspannend en pijnloos en biedt sensaties die dichter bij een therapeutische massage liggen dan bij een klinische behandeling! Het is zo snel dat je het allemaal kunt doen tijdens een lunchpauze.

Geschikt voor de gebruinde huid

De Diode ice laser is een goedgekeurde machine voor gebruinde of donkere huidtinten. De laserontharingsbehandeling is even effectief voor alle huidtinten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken.

Welke delen van het lichaam kan ik laten laserontharen?

Laserontharing is volkomen veilig en kan op elk deel van het lichaam of gezicht worden uitgevoerd. De Diode ice laser is niet alleen het meest effectieve laserontharingsapparaat, maar ook het veiligste.

Hoe lang duurt het om schoonheidsspecialiste te worden?

De tijd die je nodig hebt om te studeren is afhankelijk van de opleiding en de door jou gekozen opleidingsinstelling. Er zijn veel factoren die bepalen hoe lang het duurt om een ​​professionele schoonheidsspecialiste te worden, inclusief hoeveel tijd je bereid bent te besteden aan studeren en trainen en wat voor soort werk je in de toekomst wilt doen.

Sommige cursussen kunnen in slechts één dag worden voltooid, terwijl andere tussen de twee en drie jaar kunnen duren als ze een praktijkstage of een stage omvatten waarvoor on-the-job training vereist is.

Is het permanent?

Afhankelijk van de dikte en dichtheid van uw ongewenste haar, wordt u een aantal sessies aanbevolen, afhankelijk van uw doelen. De meerderheid van onze patiënten ziet een enorme verbetering na slechts één sessie. Door minder sessies kan het haar teruggroeien, maar met een dunner, lichter uiterlijk. Acht sessies worden u aanbevolen als u op zoek bent naar een meer ‘permanente’ ontharingsoplossing.

Eventuele bijwerkingen op de lange termijn?

Er zijn geen aanwijzingen dat er bijwerkingen op de lange termijn zijn bij het ondergaan van laserontharing. Het wordt natuurlijk ten zeerste aanbevolen dat de behandeling wordt uitgevoerd in een vertrouwde, hygiënische kliniek met een ervaren therapeut. Technologie is de sleutel – hoe geavanceerder het ontharingsapparaat, hoe veiliger en effectiever het proces voor u zal zijn.

Boek nu

Kortom, als u iemand bent die ongewenst haar op uw gezicht of lichaam heeft, is het boeken van een sessie bij de Huidspecialisten met de Diode ice laser een ​​goed idee. Nergens anders vindt u een effectievere, veilige, pijnloze, soepele en snelle laserontharingsbehandeling. Het is tijd om die waxstrips en scheermesjes weg te gooien – het is 2023 en er is een veel betere optie beschikbaar.

Wil je zelf ontharingsbehandelingen gaan geven? Neem dan contact op met Huidspecialist opleidingen. Zij kunnen je helpen met je opleidingen en informatie geven over de Diode ice laser van Lason groothandel.

Klant getuigenis

 Op 30-jarige leeftijd was ik er eindelijk van overtuigd om mijn allereerste afspraak voor laserontharing na te streven door een sessie te boeken bij de Huidspecialisten. Een informatieve consultatiesessie met de vriendelijke therapeut hielp bij het opruimen van misvattingen en angsten die ik had over het proces. Ik koos ervoor om tijdens de eerste sessie mijn rug, schouders en armen te laten doen. Ik was verbaasd over hoe ontspannend, gemakkelijk en comfortabel het hele proces was. Het enige dat me meer schokte, was hoe snel het allemaal voorbij was! Een echt eersteklas ervaring bij de Huidspecialisten en ik ben verheugd dat ik de sprong over het geloof heb gewaagd.” Jan A.