De Lash Lift is een liftsysteem voor natuurlijke wimpers. Onze hoogwaardige Lash Lift cursus in Eindhoven geeft de natuurlijke wimpers de perfecte krul, kleur en lift. Het Lash Lift-systeem is ontworpen om de wimpergolf langer te laten duren, tijd te besparen bij het dagelijks gebruik van een krultang en geeft de natuurlijke wimpers van uw klanten extra volume en de perfecte krul tot 2 maanden. De Lash Lift-producten die je tijdens de cursus in Eindhoven gebruikt zijn CE-goedgekeurd en veilig voor de ogen en uw natuurlijke wimpers.

Ons Lash Lift System is de meest geavanceerde formule voor curling. De behandeling is semi-permanent en krult de natuurlijke wimpers zonder lijm, extensions of staafjes. Dit is in tegenstelling tot het traditionele permanentsysteem waarbij de wimpers om een ​​sponsstaafje worden gewikkeld, waardoor de wimpers overkrullen en er kort en gedrongen uitzien. In plaats daarvan gebruikt onze Lash Lift verschillende maten siliconenpads en wordt elke wimper afzonderlijk gelift, wat elke keer een perfecte krul voor uw wimperlengte creëert. Met gelifte wimpers gaan je ogen direct open en lijken de wimpers voller en langer. U kunt een kleurverbetering of semi-permanente mascara en zelfs wimperextensions toevoegen.

Bekijk onze cursus voor wimperlifting

Lash lift cursus Eindhoven

1 dagdeel cursus

 

Twee certificaten voor de prijs van één? Met de Lash Lift & Brow Lamination Course van de Huidspecialist opleidingen kun je 2 nieuwe diensten aan je behandeling toevoegen.

Door extra services toe te voegen, bereikt je een hele nieuwe reeks klanten. Klanten die allergisch zijn voor lijm of die mooie wimpers willen maar niet het onderhoud van extensions zijn je doelgroep met deze service. Laat dit geen gemiste kans zijn!

Lash Lifts zijn ideaal voor je klanten die geen wimperextensions kunnen dragen (om welke reden dan ook) of die perfect gevormde wenkbrauwen willen zonder gels of de meer permanente optie (en kosten) van microblading?

We hebben een hekel aan opscheppen (oké, dat doen we niet), maar we hebben absoluut het beste Lash Lift / Brow Lamination-systeem en de trainingscursus in de branche.

Het draait allemaal om de keratine en lage Ph die de natuurlijke haren niet overmatig verwerken of beschadigen (daarom kan ons systeem zowel op wimpers als wenkbrauwen worden gebruikt) en we leren je hoe (stap voor stap)!

Aan het eind van de dag voer je je eigen dienst uit op een model (breng je bestie mee!). Deze service heeft weinig tijd en een hoge winst om uw winst te verhogen! Wie wil dat niet?!