Mesotherapie-opleiding

Onze deskundige mesotherapie-opleiding geeft je de vaardigheden en kennis om deze geavanceerde huidverzorgingsbehandeling veilig en professioneel toe te dienen.

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een niet-chirurgische behandeling die wordt gebruikt om zeer oppervlakkig professionele huidverzorgingsserums op epidermaal niveau in de huid te injecteren. Filler kliniek opleidingen werkt samen met revitacare, dr cyj, aqualux pluryal assortiment. Deze serums zijn steriele oplossingen die ingrediënten bevatten zoals peptiden, hyaluronzuur en plantaardige ingrediënten.

De micro-injecties zorgen voor minuscule injecties in de huid, waardoor de gespecialiseerde serums de huid kunnen binnendringen en direct op cellulair niveau kunnen werken.

Hoe werkt mesotherapie

Mesotherapie is een veilige, natuurlijke huidtherapie en is ideaal voor de droge, vochtarme en doffe huid of gewoon als huidboost. De behandeling kan worden toegepast op het hele gezicht, nek, borst en handen.

Dit unieke proces omvat een reeks uiterst oppervlakkige micronaalden naar de epidermis, waardoor de ingrediënten in serums naar de epidermale laag kunnen worden getransporteerd waar cellulaire interactie plaatsvindt.

Met behulp van een zeer fijne naald om het huidoppervlak lichtjes te breken, kan men de huid voeden en verjongen door de productie van collageen te bevorderen, de elastinevezels te versterken en het celmetabolisme te stimuleren.

Bekijk onze 6 daagse cursus allround mesogun

Waarom een mesotherapie-opleiding

Dit is een unieke behandeling die niet vaak wordt aangetroffen in salons in winkelstraten. Dit kan dus nieuwe klanten in uw praktijk opleveren. Een serie van vier wekelijkse behandelingen voor de skinboosters wordt geadviseerd om maximale verbetering te bereiken. U kunt uw klanten stimuleren om in een kuurvorm de behandelingen te adviseren.

Hierna worden een 3 maandelijkse behandelingen aanbevolen om een gladdere, gezondere en beter gehydrateerde huid te behouden. Eenmalige behandelingen zijn enorm populair voor speciale gelegenheden, waardoor de huid onmiddellijk stralend wordt en een geweldige basis wordt geboden om make-up aan te brengen. Resultaten zijn onmiddellijk. Met deze behandeling kunnen hoge winstmarges worden behaald, die ongeveer 30 minuten in beslag nemen.

Waarom zouden klanten mesotherapie willen?

Mesotherapie is een zeer effectieve verjongende behandeling die hyaluronzuur vervangt en zorgt voor diepe hydratatie, versterkende effecten en celregeneratie. De transdermale afgifte van vitamines, mineralen en aminozuren die afnemen naarmate we ouder worden, zorgt voor minder verslapping, cellulaire voeding en anti-verouderingseigenschappen voor de huid. De behandelingen kunnen de slappe huid strakker en strakker maken, fijne lijntjes verminderen en schade door vrije radicalen herstellen. Cliënten omschrijven hun huid als stevig, stralend, jeugdig en stralend als resultaat van een mesotherapiebehandeling.

Wil jij een nieuwe aanvulling in je salon, volg dan de cursus mesogun skinbooster, haarbooster of skinbooster met BTX. De filler kliniek opleidingen verteld je hier graag meer over.