Skip to content

Collageen draden, de nieuwste beautytrend

Cursus draadlift behandeling & rimpel behandeling

Collageendraad liften zonder naalden nu in Valkenswaard bij de Huidspecialisten (10 minuten van Eindhoven en Lommel)

De nieuwste technologie uit Korea.  Een naaldloze behandeling met collageendraden.  De eerste in Nederland en verkrijgbaar bij de Huidspecialisten!

De effecten van de behandeling zijn direct zichtbaar.

 

Het is een baanbrekende technologie en een behandeling met ontzettend mooie resultaten. We raden 3 behandelingen aan met een tussenpoos van 3-4 weken, met onze liftende collageen draden. Afhankelijk van het huidtype en de leeftijd houdt het resultaat tussen de 6 en 12 maanden stand. Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Ook in de zomer kan onze naaldloze collageen draadlifting worden uitgevoerd.

Resultaten Collageen draden

 • verhoogt de elasticiteit
 • hydrateert de huid
 • verbetert de dichtheid
 • verbetert het uiterlijk van pigmentatie
 • verbetert het volume
 • Geeft een liftend effect
 • verbetert de kaaklijn
 • porie reductie
 • jeugdige uitstraling

Voordelen van de collageen draden

 • Naaldloos draadliften
 • Geen blauwe plekken
 • Geen naalden
 • Geen uitvaltijd
 • Geschikt voor ieder huidtype

Zo werkt onze naaldloze collageen draadlifting

Voordat de collageen draden worden aangebracht, wordt een speciaal gemaakte scrub aangebracht om de huidkanalen te openen, waardoor de collageen draden de huid kunnen binnendringen en talg en dode cellen worden verwijderd.

De draden, ter plaatse opgelost met een speciale gel, worden vervolgens via een kanaal als nanodeeltjes in de huid opgenomen. Dit kanaal strekt zich uit tot in de diepere lagen van de huid en recombineert als een opvullend kussen. De volledige cyclus duurt ongeveer 4 weken na elke behandeling.

Om de huid optimaal te ondersteunen, brengen we na de zijdedraden intensieve vochtboosters en een speciale collageengel op de huid aan.

 

Collageen draden cursus

Wil je meer informatie over de cursus collageen draden liften,  of zou je graag een opleiding draadjeslift willen volgen willen volgen? Neem dan contact op met huidspecialist opleidingen. Wij staan je graag te woord over de opleiding collageen draden.

 

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.