Skip to content

Lipo Laser lichaamscontouring en cellulitusbehandelingen

De Lipo Laser is de nieuwste laserlipolyse behandeling en biedt een manier om centimeterverlies en lichaamscontouren te bereiken zonder pijn, zonder naalden en zonder onderbreking.

Lipo Laser zendt lage niveaus van laserenergie uit, die een chemisch signaal in de vetcellen creëert, waardoor de opgeslagen triglyceriden worden afgebroken tot vrije vetzuren en glycerol en deze via kanalen in de celmembranen vrijkomen. Het is bewezen dat 650nm lasergolflengte, vetcellen doet krimpen. De cellen geven opgeslagen vet af zodat je lichaam het als energie kan verbranden.

Het is aangetoond dat de tweede golflengte van 940 nm 13 mm dieper doordringt tot de vetlagen, de hardnekkige cellulitis uitbrandt tot triglyceriden en vervolgens oplost, het collageen verhoogt en de huid strakker maakt.

  • Resultaten zijn zichtbaar na slechts één behandeling.
  • Behandelingen kunnen cellulitis verminderen en de huid strakker maken.
  • Geen chirurgische procedure betekent geen hersteltijd.
  • De behandeling is pijnloos en ontspannend.
  • Geen hongerdieet.
  • Geen bijwerkingen.
  • Geen verbruiksartikelen of wegwerpartikelen.

Klinisch bewezen

Onafhankelijke klinische studies hebben aangetoond dat Lipo Laser in sommige gevallen vergelijkbaar is met de resultaten die worden bereikt door liposuctie. Echografiebeelden laten tot 30% vermindering van de diepte van de vetlaag zien na slechts één behandeling. Aanvullende behandelingen verbeteren de resultaten verder. De resultaten zijn direct na elke behandeling te zien wanneer de vetcelinhoud vrijkomt. Lichte oefeningen na de behandeling kunnen de verwijdering van het vrijkomende vet versnellen.  

Veilig en pijnloos

Lipo Laser gebruikt een laag zichtbaar rood laserlicht om een ​​veilig en pijnloos biostimulatie-effect in het beoogde vetweefsel te creëren. Deze stimulatie is van de normale chemische routes die het lichaam gebruikt om indien nodig energiebronnen vrij te maken, dus Lipo Laser veroorzaakt geen abnormale effecten in het lichaam of beschadigt lichaamsweefsel zoals cellen, bloedvaten of aangrenzende zenuwen of vitale organen.

De behandeling kan worden uitgevoerd op alle huidtypes en lichaamsdelen waar ongewenst vet wordt opgeslagen en u kunt direct na de behandeling terugkeren naar de normale activiteiten. Een kuur van 8 behandelingen wordt aanbevolen gedurende 4 weken met 2 behandelingen per week. Positionering van cellulitis Lipo Laser kan gericht zijn op vetvermindering in een specifiek probleemgebied. Door de laserkussens op het doelgebied te plaatsen, zoals kin, bovenarmen, buik of dijen, kan vet worden afgebroken en specifiek uit dat gebied worden verwijderd. Dit is een groot voordeel ten opzichte van voeding en lichaamsbeweging, dat het algehele lichaamsvet kan verminderen, maar geen individuele gebieden

Wil je meer weten over de apparatuur, klik hier

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.