Skip to content

Mesotherapie

Mesotherapie omvat kleine oppervlakkige injecties van een krachtige cocktail van vitamines, mineralen, anti-oxidanten en aminozuren. Wanneer deze cocktail wordt geïnjecteerd, bevordert het de productie van collageen en elastine en het stimuleert de stofwisseling van de huid. Mesotherapie staat ook bekend als “skinboosters”, omdat het de huid de boost geeft die het nodig heeft om er stralender uit te zien en steviger aan te voelen, en om het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Mesotherapie behandelingen nemen ongeveer 30 minuten in beslag. Behandelingen zijn enigszins ongemakkelijk; een verdovingscremé kan worden gebruikt om ongemak te verminderen. De eerste behandelingen beginnen bij 3 sessies, met een tussenpoos van een maand. Onderhoudssessies worden 3 tot 4 keer per jaar gepland.

  • 1. Mesotherapie verjongt van binnenuit. In tegenstelling tot plaatselijke behandelingen – die de bovenste huidlaag behandelen – werkt mesotherapie vanuit de huid om collageen, elastine en celvernieuwing te bevorderen.
  • 2. Gestimuleerd huidmetabolisme = strakkere, stevigere huid! Veel cliënten melden dat de huid zich direct na een mesotherapie behandeling strakker aanvoelt. Naarmate het metabolisme van de huid toeneemt, wordt de huid strakker, waardoor het behandelgebied er beter uitziet.
  • 3. Mesotherapie kan worden gebruikt voor meerdere probleemplekken. Mesotherapie kan worden gebruikt voor verschillende probleemplekken. Micro-injecties van hyaluronzuur kunnen worden gebruikt om de handen, nek en borst te vullen voor een stevigere, jonger uitziende huid.
  • 4. De behandeling is verrassend oud! Is mesotherapie een nieuwe behandeling? Deze injecties zijn in 1952 ontwikkeld door de Franse arts Dr. Michel Pistor, waardoor deze therapie meer dan 60 jaar oud is.
  • 5. Mesotherapie kan uw andere huidbehandelingen aanvullen. Mesotherapie kan worden gebruikt als aanvulling op andere huidverzorgingsbehandelingen.

Skinboosters

  • Cytocare 715 C-line is ontworpen om vroegtijdige veroudering te voorkomen met een hoge concentratie van 75 mg hyaluronzuur. Vitaminen en anorganische zouten verbeteren de microcirculatie, cellulaire ademhaling en uitwisseling van voedingsstoffen. -Aminozuren zijn de bouwstenen voor de synthese van eiwitstructuren in bestaande cellen, maar ook voor het creëren van nieuwe cellen. -DMAE stimuleert de activiteit van fibroblasten en myofibroblasten en bevordert de groei van nieuwe cellen. Cafeïne remt fosfodiësterase, waardoor het lipolytische effect van veel producten mogelijk wordt.
  • restylane skinboosters is gericht op een breed scala aan behandelgebieden, waaronder het gezicht, de nek, het decolleté (het gebied tussen de nek en borsten) en handen; ontworpen om het door veroudering verloren hyaluronzuur aan te vullen, de huid te hydrateren en de elasticiteit en tonus te verbeteren
  • Pluryal Mesoline is een reeks op wetenschap gebaseerde anti-verouderingsproducten voor esthetische mesotherapiebehandelingen. Speciaal geselecteerde ingrediënten richten zich op specifieke problemen van gezicht, haar en lichaam. Ze kunnen worden gebruikt bij micronaald- of injectiebehandelingen. Mesoline Refresh wordt gebruikt om de huid te hydrateren, steviger en jonger uit te laten zien. Het heeft uitstekende anti-aging eigenschappen, kleurt en revitaliseert de huid. Het helpt vrije radicalen te bestrijden. Mesoline Refresh bevat niet-dierlijk gezuiverd hyaluronzuur voor maximale tolerantie en hydratatie. Belangrijkste actieve ingrediënten: – Hyaluronzuur 40 mg – Stamcellen Booster – DNA – Vitaminen B3, B6 en B5 – Vitamine A

Behandelen van oogcontouren met mesotherapie

De unieke samenstelling van antioxidanten, vitaminen en een peptidencomplex maakt mesotherapie een effectieve behandeling voor het verminderen van rimpels onder de ogen. Deze behandeling pakt met name fijne lijntjes en donkere kringen aan, waardoor u een minder vermoeide uitstraling krijgt. De werkzame stoffen worden gecombineerd met de skinbooster van RRS-Eyes en effectief en pijnloos geïnjecteerd.

Wil je graag een behandeling boeken of zelf leren om mesotherpie behandelingen te geven, stuur dan een mailtje naar de Filler Kliniek: info@huidspecialistopleidingen.nl

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.