Skip to content

Microneedling gecombineerd met skinboosters

Met het ouder worden begint het vocht in onze huid op te raken. Met het vochtverlies zien we ook een vertraging in de productie van collageen en elastine, drie zeer belangrijke ingrediënten die ervoor zorgen dat onze huid er gezond, jeugdig en stralend uitziet. Wanneer we deze drie belangrijke ingrediënten beginnen te verliezen, zien we een toename van fijne lijntjes en rimpels, een verlies aan glans, vlekkerige of ruwe texturen, en dit kan resulteren in een dofheid of een algemene glansloze kwaliteit van de huid.

Microneedling & Skinboosters in een notendop

Door microneedling te combineren met hyaluronzuur hydrateren onze huid- en beautyboosters de huid diep, terwijl ze ook de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Het doel is om textuuronregelmatigheden te verminderen en tegelijkertijd de algehele kwaliteit van de huid te verhelderen en te verbeteren.

Voor wie is de gecombineerde microneedling met skinbooster behandeling geschikt

Iedereen die op zoek is naar:

  • Diepe hydratatie
  • Versteviging van de huid en herstelt het volume
  • Het aanpakken van fijne lijntjes
  • Verbetering van de huidtextuur en -tint
  • Pigmentatieproblemen aanpakken
  • Het uiterlijk van acnelittekens verbeteren
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • Verbetering van de algehele kwaliteit van de huid

Hoe werkt microneedling

Microneedling- behandelingen zijn er in de eerste plaats op gericht om uw lichaam weer collageen en elastine te laten produceren, iets dat ons lichaam niet meer aanmaakt naarmate we ouder worden. Bij een microneedling behandeling worden de serums in de huid gesluisd, door middel van roterende bewegingen en kleine vibrerende naaldjes die in de huid penetreren. Door onze wondgenezingsreactie op gang te brengen met kleine microschaafwonden op de huid, wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat een verscheidenheid aan huidproblemen aanpakt. We combineren de behandeling met het gebruik van hoogwaardige serums, die we tijdens de microneedling behandeling in de huid sluizen.

Hoofdbestanddeel Hyaluranzuur

Hyaluronzuur is een voedingsstof die al van nature in ons lichaam aanwezig is, maar bij veroudering na verloop van tijd uitgeput raakt. HA kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, en daarom is het zo’n ongelooflijk hydratatiemiddel. Door HA in te sluizen, stimuleert het de natuurlijke productie van collageen en elastine in uw lichaam. Als resultaat hiervan werken deze microneedling-behandelingen als huidversterkers die de elasticiteit, helderheid en gladheid van de huid verbeteren, en uw algehele teint verbeteren.

Skinboosters

Tijdens de behandeling worden er ook skinboosters in de huid gestempeld met de Dermashot. Met de Dermashot pen stempel je met de naaldmodule de actieve serums in de huid en zit het serum al in de pen. Deze behandeling is vooral goed voor cliënten die huidproblemen zoals beginnende fijne lijntjes, pigmentatieproblemen, acnelittekens, onregelmatigheden in de textuur willen corrigeren en die het algehele uiterlijk en de glans van de huid willen verbeteren.

Voor wie is deze behandeling geschikt

Huid- en beautyboosterbehandelingen  zijn over het algemeen geschikt voor alle huidtypes. Mannen en vrouwen vanaf 20 jaar die een verouderende huid, acnelittekens, melasma (effectief met een combinatiebehandelplan), hyperpigmentatie en fijne lijntjes en rimpels willen bestrijden, zijn goede kandidaten voor deze behandeling. De behandelingen zijn even effectief voor iedereen die de algehele kwaliteit van zijn huid wil verbeteren, zijn huid wil hydrateren en zijn huid stralender wil maken .

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Na de microneedling behandeling kunt u een paar dagen downtime verwachten. Wij voeren gemiddeld 3 tot 4 behandelingen uit met een tussenpoos van 3-4 weken. Na de kuur kunt u de procedure één of twee keer per jaar herhalen om de stralende resultaten te behouden.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over deze behandeling hydraneedling of een cursus hydraneedling (microneedling gecombineerd met skinboosters) volgen. Neem dan contact op met de Huidspecialist Opleidingen.

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.