Skip to content

Microneedling

Microneedling is een interessante huidbehandeling en biedt een diepere, effectievere behandeling op de huid dan eenvoudige anti-aging gezichtsbehandelingen. Een elektronisch apparaat met dunne micronaaldjes die in de huid pulseren. De naalden prikken met hoge snelheid in de huid en veroorzaken micro-wonden. De kleine wondjes genezen, creëren een dikkere, vollere huid en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine diep in de dermis. De behandeling heeft wereldwijd een grote vlucht genomen, met foto’s voor en na die indrukwekkende resultaten laten zien.

Je kunt met alleen een verzorgingsproduct maar een bepaald resultaat bereiken en mensen die echt, serieus hun huid willen veranderen, de fijne lijntjes willen behandelen, pigmentatie willen behandelen, heb je iets nodig om helemaal naar de dermis te gaan.

De behandeling duurt ongeveer een uur. De huid is grondig gereinigd en bedekt met hyaluronzuur en/ of een cocktail met retinol en collageen. De huid wordt vervolgens gemasseerd en er wordt meer hyaluronzuur aangebracht. De behandeling kan op bijna elk huidtype worden uitgevoerd, zelfs op een gevoelige huid, behalve bij zwangere vrouwen en cliënten die vatbaar zijn voor keloïde littekens. Slechts één behandeling is voldoende is om een ​​antiverouderingseffect te zien. De behandeling kan ook worden gebruikt om acnelittekens te behandelen, die notoir moeilijk te behandelen zijn. De microneedling kan littekens effectief verminderen maar het kost tijd.

Diepe littekens zijn moeilijker. Je zou met een serie van zes behandelingen een mooi resultaat kunnen creëren. Klanten krijgen als nazorg de instructie om een hyaluronzuurserum en cremé op de huid aan te brengen voor het beste resultaat.

Bij de Filler Kliniek kun je een cursus microneedling volgen om een gedegen behandeling te geven. Voor meer informatie kun je kijken op de website of een mailtje sturen naar info@huidspecialistopleidingen.nl

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.