Skip to content

Multifunctioneel hydrodermabrasie apparaat


Hydrodermabrasie behandeling

Hydrodermabrasie is een pijnloze behandeling, waarbij met behulp van fijne kristallen de bovenste huidlagen worden verwijderd. Na het peelen van de huid wordt er middels iontoforese een serum met actieve werkstoffen diep in de huid gebracht. Het is de minst ingrijpende methode om de huid van een cliënt structureel te verbeteren. Het verwijderen van de bovenste huidlagen leidt tot aanmaak van nieuwe cellen in de onderste cellaag. Doordat je tevens actieve werkstoffen inbrengt en de huid intensief voedt en beschermt. Het natuurlijke herstelvermogen van de huid wordt sterk gestimuleerd.

Hydrodermabrasi maakt gebruik van kristallen, water, serum en zuurstof om onzuiverheden moeiteloos te exfoliëren en te verwijderen. Het is uiterst effectief in het verbeteren van de huidtextuur, acne, pigmentvlekken, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het hydrateren van de huid.

Hydrodermabrasie is een combinatie van een diamantdermabrasie en het insluizen van actieve werkstoffen zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur. Hydrodermasie is een pijnloze fysiologische peeling die helemaal voldoet aan de vraag naar ‘natuurlijke’ peelings in plaats van de chemische. Met hydro(water)dermabrasie wordt zelfs een nog intensiever resultaat bereikt. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. De dermabrasie behandeling wordt voorbereid met reiniging en eindigt met verzorgende en voedende producten.

 • vermoeidheid is niet meer zichtbaar,
 • make-up blijft langer en mooier zichtbaar
 • droogte rimpeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!
 • Slechts na één behandeling van 45 minuten
 • De huid voelt zacht, fris, glad en vochtig aan.

Binnen de dermatologie en huidtherapie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van microdermabrasie en zuurstof. Deze techniek versnelt de afbraak van dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Microdermabrasie zetten we in bij de volgende huidaandoeningen:

 • futloze, droge en ruwe huid
 • zonbeschadigde huid
 • actieve acne-huid, vette huid
 • acne-littekens
 • fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
 • verstopte, vergrote poriën
 • littekens
 • rokershuid

Zuurstof

Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan zuurstof, omdat men er steeds meer achter komt hoe belangrijk zuurstof voor ons is. Met name voor onze huid, het toedienen van zuivere zuurstof met actieve ingrediënten levert direct enorm veel resultaat op. Ingrediënten worden veel beter opgenomen. Tijdens een zuurstof behandeling worden de werkzame stoffen met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk in de huid gebracht. Werkzame stoffen zoals collageen en Hyaluronzuur worden in combinatie met het zuurstof apparaat dieper de huid in gebracht.

Door het zuivere zuurstof worden alle huidfuncties geoptimaliseerd en verbetert de doorbloeding in de huid. De huid gaat meer stralen en oogt direct voller.

 • Optimaliseert de celfuncties
 • Verbetert de doorbloeding
 • Geeft een stralend huidbeeld
 • Bevordert de microcirculatie
 • Verhoogt de huidelasticiteit
 • Verbetert de huidvochtigheid
 • De huid ziet er direct voller uit

Wat is foto dynamische therapie met daglicht?

Fotodynamische therapie met daglicht is een vorm van lichttherapie, waarbij het zichtbare licht (blauw/violet, groen/geel en oranje/rood) de werkzame stof in de aangedane cellen activeert. De cellen worden vervangen door nieuwe, gezonde huidcellen. Er wordt eerst een speciale stof op de huid aangebracht. Vervolgens wordt de huid belicht. Met een flinke huidverbetering als resultaat: na een aantal dagen zal bijvoorbeeld actieve acne zichtbaar minder worden. Meestal zijn er bij acnebehandelingen 3 tot 5 behandelingen nodig met steeds 4 weken pauze. PDT behandelingen wordt binnen de dermatologie met veel succes toegepast bij de behandeling van huidkanker. Maar ook bij acne blijkt deze methode goed te werken.

Skin scrubber

De Skinscrubber lijkt op een spatel waarmee je door middel van Ultrasone trillingen talg, vet en onzuiverheden verwijderd van de opperhuid. Het is een reiniging en soft peeling. De Ultrasone Skinscrubber is er een nieuw idee in een oud jasje gestopt een goede vervanger voor het borstel apparaat.

Bij het werken met de skinscrubber haal je de bovenste laagjes van de opperhuid los en de poriën schoon, door de ionisatie wordt het talg vloeibaar gemaakt, het ledigen van de putsels wordt hierdoor makkelijker gemaakt. Het is een goede voorbehandeling voor de hydrodermabrasie behandeling die vervolgens de dode huidcellen moeiteloos kan verwijderen. Uiteraard is de behandeling met de Skinscrubber een prima diepte reiniging die ook individueel inzetbaar is.
Ultrasone trillingen hebben daarnaast een een positieve invloed op de vochtbalans.

Het Hydrodermabrasie 2020

Een uniek apparaat met 8 verschillende functies. Een ingebouwd filtersysteem maakt de hydrodermabrasie spa 2020 zéér betrouwbaar in zijn behandelingen, zonder kans op verstoppingen. Het design ontwerp is zo doordacht op het gebied van ergonomie en hygiëne dat het gebruikersgemak optimaal is.Voordelen hydrodermabrasie spa 2020
● Zéér krachtig apparaat voor optimale resultaten
● Zéér betrouwbaar, zonder kans op verstoppingen
● Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
● Op ieder huidtype toepasbaar
● Nauwkeurige en gecontroleerde behandeling
● Volkomen veilig
● Geluidsarm

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.