Skip to content

Open dag Huidspecialist opleidingen

5 redenen om naar de open dag te komen!

waarom zou je naar de open dag van de Huidspecialist opleidingen toe gaan? Of je nu een ervaren schoonheidsspecialist bent die op zoek is naar nieuwe en innovatieve manieren om je vaardigheden te verbeteren, of je bent net begonnen in de beautybranche. Open dagen en beauty beurzen in de schoonheidsindustrie zijn een van de beste plaatsen om advies en perspectief te krijgen, en daarnaast het aanscherpen van uw technische vaardigheden.

Laten we eens kijken naar onze lijst met de 5 belangrijkste redenen om naar een schoonheidssalon te gaan!

  1. Open dagen en beauty beurzen zijn de beste manier voor beauty professionals om de nieuwste trends en technieken te leren kennen.
    Een open dag of een beauty beurs bieden de mogelijkheid om van anderen te leren en erachter te komen wat voor hen goed werkt. beauty professionals  kunnen persoonlijke ervaring opdoen met de nieuwste technieken en op de hoogte blijven van nieuwe beauty producten. We hebben ook speciale gastsprekers die inzicht kunnen geven in de beautyindustrie. Het is de ideale manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken, en te leren van enkele van de beste in de beauty branche.
  2. Ze bieden de mogelijkheid om te netwerken met andere professionals in de branche. Schoonheidsbeurzen of open dagen zijn een waardevolle gelegenheid om te netwerken met andere professionals. Shows bieden niet alleen de mogelijkheid om te leren van enkele van de afzonderlijke experts in het veld, maar ze bieden ook een kans om te netwerken met uw collega’s. Het opbouwen van relaties en het leggen van contacten die kunnen leiden tot toekomstige kansen, doe je het gemakkelijkst persoonlijk. Netwerken op sociale media kan een grote troef zijn, maar het is altijd het beste om dit te vullen met real-world connecties!
  3. Beauty presentaties bieden een kans om nieuwe producten en tools uit de eerste hand te zien. In onze dagelijkse workflow raken we er soms aan dezelfde producten te gebruiken die goed zijn voor ons werken. Shows en presentaties stellen ons in staat om nieuwe beauty producten van onze favoriete bedrijven en distributeurs te zien voordat ze zelfs maar in de schappen liggen. Het kan echter erg leuk zijn om dingen te zien die niet altijd worden aangeboden door onze gebruikelijke distributeurs! Presentaties geven je de mogelijkheid om langs te gaan en meer te weten te komen over een breed scala aan producten. Je kunt er zelfs demonstraties van zien! Dit is voordelig voor zowel u als uw klanten. Vergeet niet dat het goed is voor uw bedrijfsresultaten om producten te kunnen verkopen.
  4. Veel plezier! Een andere goede reden om een ​​open dag of beurs bij te wonen, is omdat ze gewoon leuk zijn! Er is geen tekort aan manieren om plezier te hebben op deze evenementen.  jezelf te vermaken met gelijkgestemde.
  5. Investeren in jezelf is de beste manier om je carrière vooruit te helpen! Voor velen wordt gezegd dat dit de belangrijkste is, dus we hebben het voor het laatst bewaard. Presentaties bieden een geweldige kans om in jezelf te investeren! Het is een bekend feit dat de saloneigenaren en toekomstige beautystylisten deze shows bijwonen en in hun carrière investeren.

En als het gaat om de groei van uw bedrijf of carrière, hebben we allemaal wel eens wat begeleiding nodig. Voor slechts wat van je kostbare tijd heb je toegang tot alle hulp die je nodig zou kunnen hebben. Of dat nu iets technisch is, teambuilding, werving, prijzen of iets heel anders. Een open dag kan een schat aan informatie zijn en kunnen je de boost geven die je nodig hebt.

Klaar voor de open dag van de Huidspecialist opleidingen? U bent van harte welkom tijdens de open dag die gepland staat op vrijdag 3 maart 2023 van 12:00 tot 17:00 uur. We heten u welkom met kleine lekkernijen, instructies, informatie en demonstraties over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Een van de nieuwste trends in de beautybranche is bijvoorbeeld: de collageen goud draadlifting.

Komt u ook kennis maken?

Bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben, of wilt u graag kennis komen maken? We heten u van harte welkom tijdens de open dag!

U kunt uzelf aanmelden middels een mail met uw NAW gegevens voor de open dag : Open dag

Wanneer is de open dag

vrijdag 3 maart 2023 van 12:00 tot 17:00 uur

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.