Skip to content

PDRN

DNA herstellend polynucleotide. Het is een weefsel herstellend en ontstekingsremmend molecuul. Het verbeterd de huidstructuur, en de inactieve fibroblasten worden geactiveerd door collageenaanmaak.
 
Onze nieuwe verzorgingslijn Dermaline met PDRN
 

Wat is PDRN

 
PDRN wordt gewonnen uit zalmvissen. Het is ook algemeen bekend als zalm-DNA. Zalmen hebben een grote hoeveelheid DNA die erg lijkt op het menselijk DNA. PDRN is in staat de huidbarrière te versterken en natuurlijke componenten te vullen. PDRN ingrediënt is een beste oplossing voor rimpels. Het vermindert fijne lijntjes en verstevigt, verstevigt de huid. Bovendien is het zeer efficiënt om de elasticiteit, de toon, de textuur en de hydratatie van de huid te verbeteren.
 

Voordelen PDRN

 
Aangezien we de voordelen van PDRN definiëren, moet worden vermeld dat zelfs de poriën, acne en littekens worden geminimaliseerd en een efficiënte huidverbetering plaatsvindt.
Naarmate we ouder worden, heeft de huid de neiging er dof uit te zien, wordt droog en minder stevig. Onze huid vermindert ook in elasticiteit. Bovendien wordt de epidermis minder efficiënt in het uitvoeren van zijn barrièrefunctie. Dit is vanwege een verlies van keratinocyten en een vermindering van de dikte van de hydrolipidenfilmdikte op het oppervlak. Dergelijke zichtbare effecten kunnen bij mensen vóór de leeftijd van 30 optreden. De reden kan hormonale, biologische en metabolische factoren zijn. De hoeveelheid collageen, die wordt gesynthetiseerd door de fibroblasten, heeft de neiging om de activiteit ervan te verminderen. Omdat we het verouderingsproces niet op natuurlijke wijze kunnen stoppen, zijn we op zoek naar een andere beste oplossing, zoals een natrium-DNA dat de celherstelactiviteit stimuleert.
 

PDRN bevordert een snelle regeneratie en reparatie van epidermale cellen die zijn beschadigd als gevolg van leeftijdsgebonden veranderingen of langdurige blootstelling aan negatieve factoren, zoals zon, radicalen, stress. Door de activering van huidcellen worden ze zelfstandig gereinigd van giftige stoffen die het verouderingsproces versnellen.

Een onderscheidend kenmerk van polynucleotiden is dat ze de gezichtshuid niet herstellen door oude epitheelcellen, maar hun versnelde vernieuwing stimuleren. Tegelijkertijd ondergaan beschadigde weefselgebieden ook een complex regeneratieproces.

Studies PDRN

 
Meer dan 30 jaar geleden werden in Rusland experimenten uitgevoerd met als doel een effectieve behandeling te ontwikkelen. Positieve feedback op natrium-DNA werd verkregen in 1986, toen het werd gebruikt om ziekten te behandelen die verband hielden met de kernramp in Tsjernobyl, maar de resultaten werden nooit precies gekwantificeerd. In studies die enkele jaren later werden uitgevoerd, werd inderdaad aangetoond dat dezelfde verbinding door y-straling veroorzaakte laesies beschermt en herstelt.
 
Veel klinische tests hebben de doeltreffendheid ervan bewezen bij de behandeling van verschillende soorten huidlaesies en ziekten. Tests toonden significante effecten Natrium-DNA verhoogt het basale niveau van hydratatie, elasticiteit, huiddikte en vermindert huidrimpels.
 

Wat maakt PDRN bijzonder?

 
De polynucleotideketen trekt in hoge mate watermoleculen aan en dient als opruimer van vrije radicalen. Dit maakt dat het een ideale omgeving geeft voor fibroblastgroei, terwijl het zijn biochemische effecten ondersteunt, zoals de productie van collageen en elastine. Het huidweefsel wordt steviger en meer gehydrateerd.
 
Wil je meer weten over PDRN neem dan contact op met de Huidspecialisten opleidingen. Wij werken tijdens de cursus collageen draad behandeling met de dermaline verzorgingslijn voor het ultieme resultaat.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.