Skip to content

Plasma pro

De plasma pro is het beste plasma/fibroblast apparaat dat er is. Het maakt gebruik van plasmatechnologie, een vooruitgang op het gebied van esthetische en cosmetische geneeskunde die een alternatief biedt voor ooglidcorrectie (chirurgische ooglift) zonder de huid te snijden. De plasma pro wordt ook gebruikt om andere lichaamsdelen te verstrakken, fijne lijntjes en rimpels aan te pakken en ook voor het verwijderen van kleine moedervlekken, pigmentvlekken en haarvaatjes. Tijdens de cursus bij de Filler Kliniek opleidingen worden alle zones behandeld. Met het Plasma Pro apparaat kunt u zich professioneel opstellen en u onderscheiden van de concurrentie.

Het Plasma Pro apparaat is ontwikkeld voor schoonheidsspecialisten, artsen, natuurgenezers en loopbaanwisselaars die zich willen specialiseren in huidverjonging. Het Plasma Pro apparaat is gemaakt in Duitsland en het is krachtiger dan een fibroblast/plasmapen en stelt u in staat meerdere behandelingen achter elkaar uit te voeren zonder te hoeven pauzeren.

De nieuwe en professionele plasmatechnologie voor het strakker maken van de huid zonder cosmetische chirurgie. Een plasmagenerator ioniseert de lucht en de resulterende plasmawolk maakt een gecontroleerde verdamping van de overtollige huid mogelijk.


Wat is een plasma fibroblast behandeling?

Een niet-chirurgische ooglidcorrectie is ook bekend als de ‘bliksemsnelle ooglift’. Plasma ‘zachte chirurgie’ technologie maakt gebruik van plasma-energie en is een van de beste procedures om de oogcontouren strak te trekken en te verjongen als een ‘lunch-uur’ behandeling die snel en comfortabel is en geen littekens achterlaat.


Wat zijn de voordelen?

De fibroblast-oogbehandeling tilt hangende oogleden op, verbetert het uiterlijk van ogen met een kapje en trekt de huid rond de ogen strak. Omdat je tijdens een fibroblastbehandeling niet in de huid snijdt, zijn er geen hechtingen en is de hersteltijd vrij snel. Het laat geen littekens achter en zorgt voor een zeer effectieve natuurlijke lift met permanente verstrakking. Aangezien het resultaat van deze procedure afhangt van de reactie van het lichaam, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. De ideale kandidaat is iemand met een overhangende ooglidhuid die begint te merken dat de oogleden wegvallen, of fijne lijntjes en rimpels onder de ogen. Het aanspannen van deze huid kan blijvende esthetische voordelen opleveren.

Hoe werkt het plasma apparaat?

Plasma-energie wordt gecreëerd tussen de Plasma pro-sonde en de huid en creëert een kleine vonk die de huid verhit en oppervlakkige sublimatie of verdamping veroorzaakt (het veranderen van vast weefsel in een gas). Dit creëert een klein tijdelijk stipje op de huid, de huid trekt zich terug en trekt zich strak in de stip, waardoor een onmiddellijk liftend effect ontstaat en in de loop van een paar maanden na de behandeling een toename van collageen in de dermis van de huid.

De cursus is gratis.

U betaald voor het apparaat en krijgt de cursus er gratis bij. Wilt u meer informatie, kijk dan onder het kopje fibroblasting plasma cursus. Heeft u nog andere vragen dan staan het team van de Filler Kliniek Opleidingen u graag te woord.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.