Skip to content

Verschillen tussen wimperextensions

Verschillen tussen wimperextensions

One by one wimperextensions versus volume, versus hybride wimpers


Ontdek het verschil tussen klassieke, hybride en volumewimpers. We behandelen de applicatietechniek in detail, nazorg, voor- en nadelen en meer.

Als u nieuw bent in de wereld van wimperextensions, is het essentieel om het verschil te kennen tussen klassieke wimpers, volumewimpers en hybride wimpers om de service die u ontvangt te begrijpen en een weloverwogen beslissing te nemen over wat u kiest voor uw aanstaande afspraak.

“Wat is het verschil tussen one by one, hybride en volumewimpers?”

Als wimperextension docent is dit verreweg een van de meest gestelde vragen die ik krijg.

In deze uitgebreide blog zal ik enig licht werpen op elke techniek en ze vergelijken om u te helpen kiezen wat het beste voor u is.

Er is veel om over te praten over dit hot topic.

Laten we beginnen!

Klassieke wimpers of one by one wimpers

Dit zijn het meest voorkomende type wimperverlenging en worden gebruikt voor meer traditionele en natuurlijke wimperlooks. Het is geweldig voor een eenvoudig en pretentieloos uiterlijk, vooral als je er niet flitsend uit wilt zien.

Hoe zijn one by one wimpers anders?


De twee belangrijkste kenmerken die one by one wimpers onderscheiden van de andere technieken zijn:

 1. Verhouding: Klassieke wimperextensions worden aangebracht in een verhouding van 1:1. Dat betekent dat er één wimperverlenging per natuurlijke wimper achter elkaar wordt toegevoegd om de wimperlijn te vullen. Omdat het één kunstmatige wimper op een natuurlijke wimper is, lijkt het algehele uiterlijk natuurlijk. Gewoonlijk heeft een oog 90 tot 150 natuurlijke wimpers en dit betekent dat er 80 tot 100 wimperextensions kunnen worden toegevoegd. Het hangt af van hoe weelderig of dik je natuurlijke wimpers zijn en hoe je extensions wilt hebben.
 2. Dikte: De grootte van een wimperextensions is de dikte waarnaar hier wordt verwezen.

Tegenwoordig zijn er verschillende maten wimperextensions die worden gebruikt voor de klassieke stijl, van de laagste op 0,10 mm tot 0,12 mm, en 0,15 mm als de maximale maat.

Om de zaken in perspectief te plaatsen, hier is een lijst van het gewicht van één wimperverlenging voor verschillende diktes:

 • 0,07 mm is 0,00006 g
 • 0,10 mm is 0,0010 g
 • 0,12 mm is 0,00013 g
 • 0,15 mm is 0,00015 g
 • 0,18 mm is 0,00025 g
 • 0,20 mm is 0,00030 g

Voor mensen met van nature dikke en sterke wimpers kunnen ook dikkere extensions worden gebruikt. Merk op dat met de dikte van de extensions, hun gewicht ook toeneemt. Terwijl sommige wimperstylisten wimperextensions gebruiken die zo dik zijn als 0,20 mm, gaan we bij Huidspecialisten opleidingen nooit verder dan 0,15 mm.

Waarom is dit zo belangrijk?

Omdat je natuurlijke wimpers alleen een bepaald extra gewicht kunnen dragen. Mocht je verder gaan dan dat gewicht, dan zullen de wimpers het niet kunnen dragen. Wanneer een extension te zwaar is voor de natuurlijke wimper waarop deze wordt aangebracht, zal het resultaat geen rechte en natuurlijke look zijn. Wat nog belangrijker is, is dat de natuurlijke wimpers beschadigd raken en voortijdig kunnen uitvallen.

Voor wie zijn one by one wimpers het beste? Voor wie zijn ze slecht?


one by one wimpers waren de allereerste stijl van wimperextensies en ze zijn nog steeds een publiekslieveling voor velen. Het is een perfecte keuze als je wimperextensions voor beginners krijgt. Deze stijl van wimperextensions is eigenlijk de perfecte keuze voor mensen met lange en dikke natuurlijke wimpers. Het is geweldig als je ook veel natuurlijke wimpers hebt. Bovendien kunnen degenen die niet willen dat hun extensions te opvallend of te luxe zijn, kiezen voor de one by one wimperset. Dat is dezelfde reden waarom het de ‘no-extensions look’ of de ‘natural look’ wordt genoemd.

Als u een laag aantal natuurlijke wimpers heeft, ziet de klassieke set er schaars uit voor uw ogen. In dergelijke gevallen zijn volumewimpers geschikter.

We zullen hieronder volume wimpers behandelen, dus blijf lezen!

Voordelen van one by one wimpers


Wat zijn de voordelen van one by one wimperextensions?

 • Snelste: wimperstyliste hoeven slechts één extension per natuurlijke wimper aan te brengen voor de one by one set, in tegenstelling tot volumewimpers of hybride wimpers. Dit bespaart tijd en de klus wordt snel geklaard door een ervaren kunstenaar.
 • Goedkoopste: als het gaat om het totale aantal gebruikte wimperextensions, gebruikt de one by one set het minste aantal extensions, terwijl volume en hybride het aantal nepwimpers verdubbelen of verdrievoudigen.De goedkopere materiaalkosten voor de salon (er worden minder synthetische wimpers gebruikt) gecombineerd met de eenvoudigere techniek zorgen ervoor dat one by one wimpers goedkoper zijn dan hybride of volumewimpers.
 • Als je een natuurlijke look wilt bereiken met wimperextensions, dan is de one by one set iets voor jou.
 • Meest beschikbaar: Het eerste dat de meeste wimperstyliste leren, is een one by one set, zodat je naar elke gecertificeerde wimperstyliste of salon kunt gaan om deze stijl voor elkaar te krijgen.
 • Zachte look: de klassieke stijl gebruikt een verhouding van 1:1 voor een verlenging tot een natuurlijke wimper en geeft daarom een rustige uitstraling aan uw wimpers. Deze stijl voegt meestal lengte toe aan je wimpers.
 • Goed voor dagelijks gebruik: one by one wimperextensions zijn perfect voor professionele ruimtes, kantoor, koken, schoonmaken of gewoon rond het huis.
 • Het meest comfortabel: als je erover nadenkt, lijkt het misschien beter om één extension per wimper te krijgen dan bijvoorbeeld zestien op de meeste van je natuurlijke wimpers. Ongeacht het kapsel dat je gebruikt, een goede wimperextensionist brengt extensions aan die gelijk zijn aan een gezond totaalgewicht per natuurlijke wimper.

Nadelen van one by one wimpers


Wat zijn de nadelen van one by one wimperextensions?

 • Vaak: Een one by one set extensions is de meest populaire en basisbehandeling die je kunt krijgen met wimperextensions die er is, maar dat betekent niet dat deze stijl minder aangepast is. Er zijn stijlen zoals cat eye, dolly, natural sweep en meer binnen de one by one set.
  hoewel de one by one stijl een natuurlijke uitstraling geeft, is het niet weelderig, vol of volumineus zoals volume of hybride wimperextensies.
 • Niet goed voor iedereen: one by one wimperextensions zijn geen goede keuze als je dunne of dunne wimpers hebt, omdat het niet gemakkelijk is om de gaten gelijkmatig op te vullen met extensions.

Wat te onthouden bij het krijgen van one by one wimpers

Als je de one by one set krijgt, wil je een natuurlijke look bereiken door de lengte van je natuurlijke wimpers te verlengen. Het geeft de illusie van een vollere wimperlijn terwijl het er natuurlijk uitziet.

Tot op de dag van vandaag is het nog steeds de meest populaire techniek die wordt gebruikt door wimperstylisten en salons.

Volume wimperextensions


Volume wimperextensions gebruiken meer dan één extension per natuurlijke wimper in wat een “volumewaaier” wordt genoemd. Afhankelijk van de gebruikte trosjes kan dit een volumetrosje of een megavolume trosje zijn.

Meestal gebruikt een volumewimper 2 tot 5 extensions per trosje, terwijl een megavolume trosje 6 tot 16 kunstwimpers gebruikt. Volume wimpers zijn een geavanceerde techniek van wimperverlenging. Er is veel vaardigheid en expertise voor nodig om een perfecte look te krijgen met volumewimpers.

Hoe zijn volumewimpers anders?


De twee belangrijkste kenmerken die volumewimpers onderscheiden van de andere technieken zijn:

 1. Verhouding: Volume wimperextensions worden aangebracht in de verhouding 1: veel. Dat betekent dat er per natuurlijke wimper meerdere wimperextensions worden toegevoegd. De wimperextensions worden samengebundeld in een volumewaaier voordat ze op je natuurlijke wimper worden aangebracht.Een wimperstyliste gebruikt 2 tot 16 wimpers per waaier op individuele wimpers. De verhouding wordt bepaald door de omvang van het volumineuze effect dat u wilt. Het totale aantal extensies per trosje wordt aangeduid als 2D, 3D, 5D, 7D, 10D, etc
 2. Dikte: Een volumeset gebruikt meerdere wimperextensions in elke waaier en de dikte van elke extension is over het algemeen minder dan die van een one by one set. Wimperstylisten gebruiken over het algemeen wimperextensions van 0,05 tot 0,07 mm voor standaard volume sets en 0,03 tot 0,05 mm voor mega volume sets. Een 10D-ventilator kan bijvoorbeeld verlengstukken van elk 0,03 mm gebruiken, een 4D- trosje van elk 0,05 mm en een 2D-volumeventilatorverlenging van elk 0,07 mm. Het totale gewicht van de waaier hangt ook af van de sterkte van je natuurlijke wimpers. Als de waaier te zwaar is, kan er schade ontstaan aan uw natuurlijke wimpers.

Voor wie zijn volumewimpers het beste? Voor wie zijn ze slecht?


Een speciaal type volumineuze wimpers, volumewimpers zijn al ongeveer twee decennia een hit. De meeste klanten geven er de voorkeur aan voor speciale evenementen zoals proms, bruiloften en alles wat groots is voordat ze zich toeleggen op dagelijks gebruik.

Volume wimpers werken het beste voor degenen die glamour make-up verkiezen boven een natuurlijke. Het is ook een goede keuze als je dunne, zwakke of dunne wimpers hebt, omdat volumewimpers niet zo dik zijn als one by one wimpers. Als je de voorkeur geeft aan een meer natuurlijke look die gewoon een beetje “je ne sais quoi” toevoegt, dan zijn one by one wimpers een betere optie voor jou.

Voordelen van volume wimpers


Waarom kiezen voor volume wimperstijl voor uw wimperextensions?

 • Buitengewone look: Volumewimpers en megavolumesets werken anders voor speciale gelegenheden waar je er geweldig uit wilt zien. Voeg een vleugje drama toe: Als je van een beetje drama houdt, zijn volumewimpers de beste manier om je ogen er dramatisch uit te laten zien. Zorg ervoor dat je het aan de wimperstyliste overbrengt, zodat ze je ogen er precies zo dramatisch uit kunnen laten zien als je wilt.
 • Vollere wimpers: aan elke natuurlijke wimper worden meerdere wimperwaaiers toegevoegd die kunnen helpen om lacunes op te vullen als je dunne wimpers hebt. Je krijgt fijne wimpers die je er de hele tijd prachtig uit laten zien.

Nadelen van volume wimpers

Waarom kiest u niet voor een volume-stijl voor uw wimperextensions?

 • Lang proces: Volumewimpers vereisen het maken van waaiers voordat ze op je natuurlijke wimper worden aangebracht. Het maken van een nieuwe trosje is een verfijnde stap en bovendien vereist een volumeset een flink aantal trosje. Daarom kost het meer tijd om ze aan te brengen in tegenstelling tot het doen van de one by one wimperset.
  Misschien te veel: voor een alledaagse look werken volume en megavolume misschien niet goed voor veel mensen. In tegenstelling tot one by one wimpers zijn
 • volumewimpers ook niet geschikt voor bepaalde beroepen. Volume wimperextensions voor verpleegkundigen of mensen in de voedselproductie worden bijvoorbeeld mogelijk niet geaccepteerd.
 • De meeste artiesten hebben geen ervaring: omdat volume-wimperverlengingsbehandeling anders is dan de one by one set en verdere training nodig heeft, biedt niet elke wimperstylist het aan.
 • Bovendien zijn de meeste wimperstyliste niet ervaren genoeg om de nuances van deze set te volgen, zoals het gewicht van fans licht houden. Je kunt dit omzeilen door een ervaren wimperstyliste de set te laten doen!
 • Duur: omdat er meer wimperextensies, tijd, energie en vaardigheden nodig zijn om een volumeset te doen, is het 1,5x duurder dan de one by one set. Maar het kan een eenmalige verbintenis of proef zijn voordat u terugkeert naar de one by one set of hybride set.

Wat te onthouden met volumewimpers


Als je je afvraagt of fans die in de volumewimperset worden gebruikt, je natuurlijke wimpers kunnen beschadigen, ga dan eerst naar een gecertificeerde artiest.

In wezen maken gelicentieerde wimpertechnici hun eigen fans. Pre-made of pro-made fans zijn meestal clusters die op je natuurlijke wimpers drukken en resulteren in wimperverlies. De meeste ervaren wimperartiesten gebruiken geen clusters of pro-made wimpers.
Naar een ervaren artiest gaan zorgt ook voor vers gemaakte waaiers die op het perfecte gewicht zijn voor je natuurlijke wimpers.

Met op maat gemaakte fans kan de lash artist ook elke fan aanpassen aan de situatie voor een perfecte look.

Wat zijn hybride wimperextensions


Een van de nieuwste wimperbehandelingen die tegenwoordig beschikbaar zijn, is de hybride stijl. Hierin versmelten one by one en volumestijlen van wimpers tot één om een hybride variëteit te creëren die je oog nog beter aanpast dan beide stijlen.

Hybride wimpers kunnen er natuurlijk prachtig uitzien als ze correct worden gedaan door een ervaren wimpertechnicus. In sommige salons worden ze ook wel gemengde wimpers genoemd.

Hoe zijn hybride wimpers anders?
De twee belangrijkste kenmerken die hybride wimpers onderscheiden van de andere technieken zijn:

 1. Verhouding: Zoals we hierboven al hebben gezien, gebruiken one by one wimpers een verhouding van 1 extension op 1 natuurlijke wimper, terwijl volumewimpers een verhouding van veel extensions op 1 natuurlijke wimper gebruiken. Daarom kan de dichtheid voor de hybride set variëren tussen de twee stijlen en uiteindelijk afhangen van de look die je wilt. Meestal gaan wimpertechnici voor 50-50 of 70% volume en 30% klassiek in een hybride set. Vaak vragen wimpertechnici je of je de pluizige wimpers in het midden of naar de hoeken wilt. Elke optie zorgt voor een totaal andere look. Wanneer u bijvoorbeeld volumewimpers in het midden toevoegt, ontstaat er een open-ogen-look. Als u volume toevoegt aan de binnen- en buitenhoeken, lijkt het alsof uw ogen contouren en taps toelopen.
 2. Dikte: Aangezien een hybride wimperset de diktes van zowel volume- als one by one sets combineert, variëren de diktes ook dienovereenkomstig. Uw lash tech kan diktes van 0,07 mm, 0,10 mm of zelfs 0,15 mm gebruiken voor de one by one wimpers die zullen worden aangebracht of diktes van 0,03 mm en 0,05 mm voor volume wimpers die zullen worden aangebracht. Dat gezegd hebbende, gebruiken we bij Huidspecialist opleidingen over het algemeen niet meer dan 5D-fans op hybride sets. Waarom ga je niet verder dan 5D-fans, vraag je je misschien af? Nou heel eenvoudig, want wat heeft het dan voor zin? Als je 5D + fans in een hybride set wilt, zou een volumeset misschien meer geschikt zijn.

Voor wie zijn hybride wimpers het beste? Voor wie zijn ze slecht?

Als je redelijk lange en gezonde wimpers hebt, zijn hybride wimpers de beste keuze. Dat gezegd hebbende, hybride wimperbehandeling doet ook wonderen bij mensen met dunne of zwakke wimpers. De waarheid is dat de hybride wimperstijl het beste is voor klanten die de volumeset of de megavolume-wimperset willen proberen, maar aarzelen. Als je je hetzelfde afvraagt terwijl je je comfortabel voelt met one by one sets, dan is dit de beste manier om je look te upgraden. De hybride set is een geweldige kans om een beetje volume uit te proberen en tijdens het proces volheid toe te voegen. Het is ook meer op maat gemaakt dan volume- of one by one wimperextensies.

Voordelen van hybride wimpers


Wat zijn de redenen om een hybride wimperbehandeling te krijgen?

 • Niet te simpel, niet te dramatisch: hybride sets beloven een natuurlijke look met een vleugje drama en zijn piekerig en gestructureerd voor elk oog.
 • Het beste van twee werelden: met de hybride stijl krijg je volume en lengte in één behandeling. Het brengt volheid en fijne textuur samen. Als je een dichte en volledige one by one set wilt, zijn hybride wimpers de juiste keuze.
 • Een goede manier om het te proberen voordat het volume is ingesteld: als je niet meteen het megavolume wilt krijgen of denkt dat het de onnatuurlijkheid van de wimpers wegneemt, kan de hybride een goede keuze zijn.
 • Als je niet tevreden bent met one by one wimpers, gaten ertussen ziet, of als je werkruimte ook geen gewaagde stijl zoals volumewimpers accepteert, werkt hybride goed.
 • Perfect voor mensen met wimperproblemen: Hybrid werkt ook voor mensen met dikke, dunne, dunne en zwakke wimpers. Als je weinig wimpers hebt en een dramatische look wilt, zijn hybride wimpers een gezonde optie voor je wimpers.

Nadelen van hybride wimpers

Wat zijn de redenen waarom u geen hybride wimperverlengingsstijl zou moeten krijgen?

 • Heeft een ervaren wimperstyliste nodig: Niet elke wimperstyliste kan een goede hybride set maken. Je hebt een techneut nodig die ervaring heeft met zowel de stijlen one by one als volume, zodat ze een look kunnen personaliseren die je ogen het beste omlijst.
 • Heeft een hoge prijs: de hybride set kan bij de meeste gecertificeerde wimpersalons duurder zijn dan klassieke wimpers. Maar dat komt omdat ze meer tijd en vaardigheid vergen dan klassieke wimpers. Tegelijkertijd zijn hybride wimpers ook goedkoper dan volumewimpers.
 • Lange applicatietijd: net als volumewimpers, heeft de hybride set ook de wimperartiest nodig om unieke waaiers voor je ogen te maken. Daardoor kan het voor bepaalde artiesten gemakkelijk meer dan twee uur en soms zelfs drie uur duren om een volledige set te maken.

Wat te onthouden met hybride wimpers


Als je hebt besloten om de hybride wimperset te proberen, ga dan naar een salon die ruime ervaring heeft met zowel one by one als volumesets.

Zorg ervoor dat je de look beschrijft die je wilt, want dit is de beste stijl om de meest persoonlijke look voor je ogen te krijgen. Hybride wimpers kunnen even wennen zijn als je de klassieke set al die tijd hebt gedragen. Het is een geweldige keuze als je ook niet kunt kiezen tussen klassiek of volume, omdat het een tussenliggende look tussen de twee stijlen garandeert.

Veel Gestelde Vragen


Bekijk de volgende vragen om een weloverwogen beslissing te nemen over de beste stijl wimperextensions voor jou.

Dit zijn de meest populaire vragen die ik in de loop der jaren van mijn klanten heb ontvangen over de verschillen tussen one by one vs hybride wimpers en volume wimpers.

Wat is beter: klassieke, volume- of hybride wimperextensions?


Na elk van de wimperverlengingsstijlen in detail te hebben geanalyseerd, hebben sommigen van jullie misschien van one by one gehouden, anderen van volume en weer anderen van hybride stijl. Dat komt omdat elke stijl zijn voor- en nadelen heeft op basis van je oog- en wimperkenmerken.

Ik raad bijvoorbeeld de one by one stijl van wimperextensions aan voor klanten die een natuurlijke en professionele uitstraling willen. Maar als u op zoek bent naar een wauw-factor zoals voor een bruiloft, past volume of megavolume goed. Hoewel, wanneer een klant dramatische wimpers wil die er natuurlijk uitzien voor bijvoorbeeld casual fun wear, de hybride wimperextensies-stijl is wat ik kies.

Gaan hybride wimpers langer mee dan klassiekers?

Gaan volumewimpers langer mee dan klassiek?
Wimperextensions veranderen niets aan het aantal verloren wimpers als gevolg van de natuurlijke verliescyclus, tenzij uw natuurlijke wimpers zwak zijn.

Alle stijlen gaan even lang mee en zijn afhankelijk van hoe uw lichaam uw natuurlijke wimpers verliest.
De meeste mensen elke 3 weken terugkomen voor een navulling. De volumeset geeft echter de indruk langer mee te gaan, omdat fans meer van de wimperlijn bedekken en zelfs als je wat verliest, blijft de illusie van een dikkere wimperlijn bestaan.

Kunnen hybride wimpers er natuurlijk uitzien? Zien hybride wimpers er nep uit?


De one by one set wimperextensions geeft de drager een natuurlijke uitstraling. Maar als het gaat om hybride wimpers, is het de bedoeling om volume toe te voegen zonder afbreuk te doen aan het realistische uiterlijk. De wimperstyliste zal beslissen over de juiste mix van volume en one by one wimperextensions om een gepersonaliseerde hybride stijl te creëren die geweldig is voor jou.

Hetzelfde is de reden waarom hybride wimpers er veel minder dramatisch uitzien dan volumewimpers en veel natuurlijker. Hybride wimpers zien er niet nep of onnatuurlijk uit als ze op de juiste manier worden aangebracht. Ze zijn de best gepersonaliseerde stijl die er nu is.

Verschillende soorten lengtes, diktes en krullen van wimperextensies kunnen de vorm van uw oog op uw gezicht veranderen. Een ‘L’-krul kan bijvoorbeeld ogen openen en de ‘B’-krul zorgt voor een vollere look. Hybride wimpers met volumewimpers in het midden kunnen je oog openen en de look definiëren. Het kan je ronde ogen taps maken en meer definitie toevoegen aan ogen.Dus kort samengevat: ja, dat kunnen ze zijn. Zorg ervoor dat u uw doelen met uw wimpertechnicus bespreekt, zodat er een aangepaste look voor u kan worden gecreëerd.

Kun je van one by one naar hybride wimpers gaan? Kun je van hybride wimpers naar volume gaan?


Je kunt absoluut van one by one naar hybride wimpers gaan. In feite gaan de meeste van mijn klanten van one by one naar hybride wimpers om een idee te krijgen van hoe volume wimpers aanvoelen.
Bovendien hoef je je one by one wimpers niet te laten verwijderen om ook een volumeset te krijgen.
Hybride wimpers zijn het beste om te proberen voordat je volume wimperextensions krijgt. Het is een geweldige stap om volume of zelfs mega-volume wimpers te krijgen.

De meeste van mijn klanten die deze stijl krijgen, willen vaak geen dramatische of gewaagde look als volumewimpers. Bovendien willen de meeste klanten die van klassiek naar hybride gaan nooit meer terug. Dus wees voorzichtig, het is verslavend!

Hoe kun je one by one wimpers voller maken?


Als je wimpers vol lijken met natuurlijk weelderige wimpers, lijken extensions ook voller met een vulling van 90%. Meestal heeft een klassieke set een verhouding van 1:1, maar geen enkele artiest plaatst een extension op al je natuurlijke wimpers. Als je je wimpertechnicus vertelt dat je een vollere look wilt, zullen ze zoveel mogelijk extensions toevoegen aan je gezonde wimpers. Breng nooit extensions aan op babywimpers, omdat dit uw natuurlijke wimpers zal beschadigen.
Naast het totale aantal wimperextensions is ook de dikte van de individuele wimperextensions van belang. Als vuistregel zien dikke wimperextensions er ook voller uit.
Ervaren wimpertechnici voegen geen dikke wimpers toe aan natuurlijke wimpers, tenzij het het juiste gewicht heeft. Daarom worden dikkere extensions alleen aan klanten toegevoegd als ze van nature dikkere wimpers hebben.

Zijn volumewimpers hetzelfde als clusterwimpers?


Nee, volumewimpers zijn niet hetzelfde als clusterwimpers. Volumewimpers verwijzen naar een wimperverlengingsset die trosje met meerdere extensions gebruikt om het volume per natuurlijke wimper te vergroten. Aan de andere kant verwijzen clusterwimpers naar vooraf gemaakte of voorgelijmde groepen wimperextensies die onervaren techneuten gebruiken om volume aan uw wimperlijn toe te voegen. Clusterwimpers worden vaak geleverd met onnodige hoeveelheden lijm die het gewicht vergroten en uw natuurlijke wimpers beschadigen.

Wat zijn Russische volumewimpers? Wat is het verschil tussen Russische en Volume wimpers?


Russische volumewimpers zijn niet hetzelfde als volumewimpers. In werkelijkheid waren de allereerste volumewimpers Russische volumewimpers, gemaakt door Irina Levchuck en Olga Dobronravova.
Ze gebruikten drie wimperextensions tot 2 mm langer dan de natuurlijke wimper op individuele natuurlijke wimpers. Daarom wordt Russisch volume vaak 3D-volumewimpers genoemd. Aan de andere kant kunnen Volume-wimpers alles betekenen, van 2D tot 12D. Een andere nuance over de Russische wimpers is dat ze zachter en fijner zijn dan standaard volume wimpers.

Welke wimperextension kost de meeste tijd om aan te brengen?


Wimperstylisten creëren alleen fans bij het maken van volume- en hybride wimperextensies. Omdat er in de klassieke set slechts één extension aan een natuurlijke wimper wordt toegevoegd, kost dit de minste tijd van de drie. Volume wimperbehandeling maakt gebruik van veel fans; daarom kost het tijd om fans voor te bereiden en toe te passen.De hybride stijl gebruikt echter een mix van volume en klassieke sets, en daarom staat het op de tweede plaats op de lijst van maximale duur die nodig is om een aanvraag te voltooien.Het duurt 90 tot 120 minuten om een volledige set extensions in one by one stijl te doen, 120 tot 180 minuten voor de volume-stijl en 120-150 minuten voor een hybride set wimperextensions.

Welke lengte en krul te gebruiken voor one by one vs volume vs hybride wimperextensions?


Ongeacht de stijl van wimperverlenging die u krijgt, de lengte en krul variëren op basis van de oogvorm van de klant en de textuur van hun wimpers.

Of een persoon bijvoorbeeld wel of geen volume, hybride of klassieke sets krijgt, ze kunnen een C-krul of een D-krul krijgen op basis van de gewenste vorm of hun natuurlijke krullen. Dat gezegd hebbende, gebruikt de volumeset meestal een steilere krul dan de one by one set.

Conclusie


one by one vs volume vs hybride wimpers is een hot topic. Deze drie hoofdtypen wimperverlengingsstijlen beloven verschillende toepassingen en uiterlijk. Bij deone by one set gebruikt de wimperstyliste één wimperextensions per natuurlijke wimper. Bij een volumeset wordt elke wimper vastgezet met een waaier bestaande uit meerdere wimperextensions. Voor een hybride set wordt een mix van volume en klassieke stijlen gebruikt. De goedkoopste wimperverlenging van de drie is de klassieke set. Het garandeert een natuurlijke uitstraling en gebruikt het minste aantal extensions met dikkere extensions. Daarom is het een geweldige keuze voor mensen met sterke wimpers.

Meer informatie

Wil je leren een goede wimperstyliste te worden met alle bijbehorende technieken, volg dan de cursus wimperstyliste bij de Huidspecialist opleidingen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.